Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van Hetty Slagter

Naam: Hetty Slagter 

Adres, Woonplaats: Sinds maart 2016 in Ezinge, voorheen in Onderdendam. 

Leeftijd: 30 jaar 

Burgerlijke staat: Alleenstaand 

Beroep: Ik werk als integraal begeleidster bij s Heerenloo Opmaat in Bedum, dat betekent dat ik zowel woonbegeleiding doe als het aanbieden van dagbesteding. Daarnaast fotografeer ik, voornamelijk mensen, dieren en in de natuur. Dit jaar ga ik beginnen met honden trimmen, want ik hou van afwisseling. 

Hobby’s: Ik vind het heerlijk om op avontuur te zijn, nieuwe plekken ontdekken en dat vastleggen. Leuke en gezellige dingen ondernemen met vriendinnen en natuurlijk genieten van mijn dieren. 

Lievelingsgerecht: Kip Tandoori, maar vooral het ontdekken van nieuwe gerechten vind ik het leukst. 

Mooiste film ooit gezien: Forrest Gump 

Mooiste sportmoment ooit: Ik volg nauwelijks sport… 

Mooiste boek ooit gelezen: ‘Toen ik je zag’ van Isa Hoes. 

Kijkt het liefst naar: Prachtige luchten, de opkomende en ondergaande zon en theater/musicals. 

Beste popsong aller tijden: ‘Foto van vroeger’ door Simone Kleinsma. 

Mooiste/succesvolste versiertruc: Geen 

Oarba de Mures (Roemenië) Juni 2018

Mooiste plekjes van het Hogeland: Ik hou van het Hogeland en er zijn zoveel mooie plekjes hier te vinden. Het allerliefst wandel ik in en rondom Den Andel, die omgeving geeft me altijd rust… 

Favoriet vakantieland: Ik ben eerlijk gezegd nog niet vaak op vakantie geweest. Ik geloof erin dat er ontzettend veel mooie en bijzondere plekken zijn. In juni 2018 ben ik naar Janneke Vos geweest in Roemenië, daar heb ik heel wat afgewandeld. Het was er prachtig! 

Mooiste stad: Amsterdam, er is altijd leven. April 2019 ben ik naar een hommage van Simone Kleinsma in ‘De la Mar’ theater geweest. Toen ik na de voorstelling rond 23.30 uur naar buiten liep, verbaasde ik mij hoeveel leven er nog in de stad was. Het gaf me energie en hoewel ik wel naar huis moest, had ik het liefst nog een rondvaart gemaakt door de Amsterdamse grachten. Dat ga ik dus nog zeker eens doen op de late avond. 

Favoriete auto: Mini Cooper 

Waar heb je spijt van: Dat ik bepaalde dingen soms iets te lang heb uitgesteld. 

Wat zou je ooit nog willen doen: Ik heb niet specifiek iets. Er valt nog zoveel te ontdekken in dit leven en dat vind ik meer dan de moeite waard. 

Droomvrouw/man: Geen 

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Voor heel veel, ik ben over het algemeen zo wakker. Dus of het nou voor iets groots of kleins is…… Vooral voor dierbaren, als ze me nodig hebben stap ik zo mijn bed uit. Maar een heerlijke taart sla ik natuurlijk ook niet af! 

Hoogtepunt uit het leven: Ik heb niet echt een hoogtepunt. Ik ben wel trots op de dingen die ik tot nu toe behaald heb in het leven. Op mijn 15e werd ik bijvoorbeeld afgewezen voor de opleiding  SPW (Sociaal Pedagogisch Werker), ik was te verlegen. Een jaar later heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik toch de opleiding gaan doen. Ik ben ontzettend gegroeid door het vele doen en veel mensen ontmoeten. Inmiddels heb ik al aardig wat banen en bijbanen gehad en heeft het me gemaakt tot wie ik nu ben. 

Dieptepunt uit het leven: Het verliezen van dierbare mensen. Een afscheid is nooit hetzelfde….. 

Volgende vluggertjesgast en waarom: Astrid Wevers uit Pieterburen, ze is een veelzijdig persoon en ik ken niemand die zoveel verschillende leuke dingen doet als zij. We zijn hele goeie vriendinnen en doen veel leuke dingen samen. Op werkgebied hebben we recent samen een expositie in ‘De Twaalf Hoven’ in Winsum gehad. 

Wat wil je verder nog kwijt: Hoe moeilijk het soms ook is, trek je niet altijd iets aan van een ander. Door te DOEN, overwin je een heleboel. Volg vooral je eigen gevoel en doe waar je blij van wordt. Neem ook gerust eens een kijkje op: www.facebook.com/HettySlagterFotografie

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69