Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van Marjolein Terpstra

Naam: Marjolein Terpstra

Adres, Woonplaats: Baflo, Marijkelaan

Leeftijd: 41 jaar jong.

Burgerlijke staat: Samenwonend

Beroep: Medewerkster Hengelsportnoord in Winsum.

Hobby’s: Geocaching, vissen, wandelen, klimmen en eten.

Lievelingsgerecht: Dikke bonen met spek en sushi.

Mooiste film ooit gezien: Green Mile

Mooiste sportmoment ooit: De boogtochten jaren geleden in Winsum, een bijzonder verhaal.

Mooiste boek ooit gelezen: We hadden haar Anna willen noemen. Een boek vol met herkenbaarheid.

Kijkt het liefst naar: Het opgroeien van mijn kinderen en de natuur in al zijn facetten.

Beste popsong aller tijden: Tja, beste popsong mmmm….  Het mooiste liedje vind ik denk ik van Frans Halsema ‘Voor haar’ en ook Maaike Ouboter met ‘Dat ik je mis’. Dit zijn liedjes die mij raken.

Mooiste/succesvolste versiertruc: Geloof dat ik nooit aan versiertrucs deed. Ik ben zoals ik ben en gebruik geen trucs of iets dergelijks.

Mooiste plekjes van het Hogeland: Onbetwist Noordpolderzijl. In mijn jeugd kwam ik er graag en nog mag ik erg graag even ronddwalen langs de dijk of op het wad. Toen vorig jaar de containerramp plaatsvond was ik één van de velen die probeerde zoveel mogelijk troep weg te halen uit dit mooie stukje noorden.

Favoriet vakantieland: Toch Nederland, met al zijn verscheidenheid van verschillende omgevingen. Nederland is gewoon een prachtig land.

Mooiste stad: Den Haag en uiteraard mag ik Groningen niet aan de kant schuiven. Den Haag vind ik mooi om het vele groen wat nog in de stad aanwezig is.

Favoriete auto: Mijn oude Oldtimer Minicooper. Wat een geluk of ongeluk zo’n autootje. Heerlijk no nonsense, af en toe stil staan en dan maar hopen dat we weer verder konden. Daar werd ik echt gelukkig van.

Waar heb je spijt van: Laat ik beginnen dat je beter spijt kan hebben van dingen die je wel hebt gedaan. Ik blies mijn backpack reis naar Australië af voor een verliefdheid. Ondanks dat daar drie prachtige kinderen uit voortvloeiden heb ik nog steeds spijt dat ik mijn reis niet door heb gezet.

Wat zou je ooit nog willen doen: Een reis maken alleen zonder duidelijk eindpunt.

Droomvrouw/man: Ik zal wel blijven dromen over mijn mannetje Sven, over hoe hij er nu uit zou hebben gezien.

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Iedereen in nood mag me wakker maken, ik zal ze helpen waar mogelijk en hoop dat mijn vrienden dit ook voor mij zouden doen.

Hoogtepunt uit het leven: De geboorte van mijn kinderen, die rijkdom te mogen beleven is heel bijzonder.

Dieptepunt uit het leven: Het overlijden van mijn zoontje Sven in 2004.

Volgende vluggertjesgast en waarom: Ik denk dat het leuk is als Bregtje Luijendijk zich mag voorstellen. Een lieve meid die een leuke vent verdient die er echt voor haar is. Een vrouw met humor en heel zorgzaam.

Wat wil je verder nog kwijt: We hebben het leven even te leen, maak er het mooiste van! Lieve vrienden en familie, ik hou van jullie en dank jullie dat jullie naast mij staan. Veel liefs Marjolein!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69