Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van Gea Poortinga

Naam: Gea Poortinga

Adres, Woonplaats: Middelstum

Leeftijd: 54

Burgerlijke staat: Gescheiden

Beroep: Huisvrouw, met nadruk op vrouw, niet huishouden.

Hobby’s: Schilderen, kaartjes maken, haken, hout bewerken, naaien, kleien, tuinieren, eten, lachen, fietsen en sporten, al heb ik voor dat laatste niet veel tijd……

Lievelingsgerecht: Pizza

Mooiste film ooit gezien: Kan ik zo niet zeggen, ik ben niet zo’n filmkijker. Daar heb ik geen geduld voor.

Mooiste sportmoment ooit: Grapje zeker, die vraag?

Mooiste boek ooit gelezen: Baantjer

Kijkt het liefst naar: Mijn heerlijke hobbykamer.

Beste popsong aller tijden: Leef van André Hazes

Mooiste/succesvolste versiertruc: Briefje in jaszak, hè Harm Jan?

Mooiste plekjes van het Hogeland: Wandelen op het strand of in het bos….

Favoriet vakantieland: Spanje

Mooiste stad: Geen favoriet.

Favoriete auto: Kleur geel.

Waar heb je spijt van: Dat ik destijds ben verhuisd naar Uithuizermeeden en de ellende die daar achter weg kwam.  Maar het heeft me wel gebracht waar ik nu ben.

Wat zou je ooit nog willen doen: Parachute springen, de allergrootste achtbaan verslaan.

Droomvrouw/man: Mijn moeder.

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Haha, pepernoten…..

Hoogtepunt uit het leven: De geboorte van mijn 4 kinderen en niet in de laatste plaats Leon en Raoel. Deze 2 knullen brengen het beste in iedereen naar boven. En ik weet wel dat niet alle downies zo zijn. Nu ik vrijwilligerswerk doe bij ’s Heeren Loo, zie ik ook de andere kant van de medaille en daarom ben ik dubbel blij met ze. En ook super trots op Robin, die als kok behoorlijk aan de weg timmert! En natuurlijk Danya, die net een HBO-opleiding heeft afgerond en nu aan een carrière werkt.

Dieptepunt uit het leven: Meerdere dieptepuntjes zoals mijn scheiding, relatiebreuk, ontslag, daardoor verkoop huis, ziekte en overlijden van mijn vader. Maar ik geef mijn leven nu een vette 10. Leuke vriend, prachtige kinderen, heerlijk relaxed in een huurhuis, 4 geweldige katten, nu nog weer een leuke baan, alhoewel ik mij geen moment verveel!!

Volgende vluggertjesgast en waarom: Thea Krijgsheld omdat het haar ook lang niet altijd mee heeft gezeten en ze toch een heerlijke spontane meid is!!

Wat wil je verder nog kwijt: Ik hoop dat er iets wordt gevonden om kanker beter te bestrijden, heb er op dit moment een beetje te veel in mijn directe omgeving. En dat mensen meer naar elkaar omkijken en verdraagzamer worden. Die korte lontjes is nergens goed voor! Een vriendelijk gezicht kost geen geld.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69