Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

De 25 vluggertjes van Nancy Koning

Naam: Nancy Koning-Peters 

Adres, Woonplaats: Bosweg 13, 19 JN Loppersum 

Leeftijd: 56 

Burgerlijke staat: Getrouwd 

Beroep: Docent en bloemiste met een eigen bedrijf: Nancy’s Natuur en Bloemdecoraties. 

Hobby’s: Yoga, lekker eten, mountainbiken, onze hond Joep, lekker chillen en genieten met vriendinnen. Mooie materialen vinden voor natuurlijk en bijzonder bloemwerk, persoonlijk bloemwerk maken, skiën. 

Lievelingsgerecht: Sushi en sinds ik in Lucca een gruwelijk lekkere pasta heb gegeten, “Italiaans eten”! 

Mooiste film ooit gezien: Les Intouchables 

Mooiste sportmoment ooit: Vele….. van in verbinding zijn met je eigen paard en die helemaal goed aanvoelen, tot tweede divisie handbal spelen en dan naar voren stappen als je naam genoemd wordt. Maar ook genieten van onze dochters als ze aan het volleyballen waren. 

Mooiste boek ooit gelezen: Vele boeken heb ik gelezen, maar een mooie serie vind ik altijd nog ‘De Stam van de Holenbeer’. Het lezen hoe mensen zich in de oertijd ontwikkelden, hoe ze overleefden. Daar is veel van blijven hangen. 

Kijkt het liefst naar: Mijn kinderen en spelende dieren, ook iets moois vanuit de natuur kan mij een wauw-effect geven. Zo heb ik dit jaar weer gave dingen gevonden in Frankrijk en Italië. Ik weet daar weer wat mee te doen en ik moet daar dan steeds naar kijken. Gaaaaaf, denk ik dan. En ik kijk graag tv: 24 kitchen, een goede film of The Voice. 

Beste popsong aller tijden: Dit vind ik lastig, ligt aan het moment en mijn emotie. Ik hou van veel soorten muziek. 

Mooiste/succesvolste versiertruc: Haha, sommige dingen zijn alleen voor mijzelf….. Maar als je het hebt over communicatie om dingen voor elkaar te krijgen dan staat vriendelijkheid en een open houding toch wel voorop. 

Mooiste plekjes van het Hogeland: Het hoekje aan het water bij mijn moeder op ‘t stort in Leens.

Favoriet vakantieland: Frankrijk en sinds dit jaar Italië. 

Mooiste stad: Ik hou eigenlijk niet zo van steden maar wel rij ik graag door kleine dorpjes en geniet dan van het knusse in een oude dorpskern.

Favoriete auto: Toch wel mijn Mercedes bus. 

Waar heb je spijt van: Niet echt spijt maar dat is cliché. Er zijn dingen die ik heb moeten leren maar die ik nu graag anders zou willen toepassen. 

Wat zou je ooit nog willen doen: Doorgaan met alles wat ik te geven en in mij heb, maar wel ook met wat ikzelf met plezier wil geven. 

Droomvrouw/man: Degene met wie ik iedere ochtend wakker word. 

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Overheerlijk eten, goede Sushi en voor mijn dochters als er wat is.

Hoogtepunt uit het leven: De geboorte van onze dochters en er is een kleinkind op komst. 

Dieptepunt uit het leven: Het overlijden van mijn paard na 38,5 jaar samen te zijn geweest. Het overlijden van mijn vader en Cor zijn vader vorig jaar binnen drie maanden. 

Volgende vluggertjesgast en waarom: Jos de Boer, hij straalt kracht uit, eerlijkheid en durft te spiegelen. Daar hou ik wel van. 

Wat wil je verder nog kwijt: Kijk binnen een vervelende situatie, of het echt zo is of hoe bedoelt een ander het en trek dan pas je oordeel, “communiceer”.  Dat maakt alles een stuk makkelijker en leuker.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69