Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

De 25 vluggertjes van Marjan Brontsema

Naam: Marjan Brontsema 

Adres, Woonplaats: Molenweg 2 te Westeremden 

Leeftijd: 40 

Burgerlijke staat: Samenwonend 

Beroep: Praktijkmanager bij Tandartsenpraktijk Uithuizen 

Hobby’s: Muziek luisteren, reizen 

Lievelingsgerecht: Tja dat is een probleem, ik lust bijna alles. Maar sushi vind ik wel erg lekker. 

Mooiste film ooit gezien: Ik kijk graag films, maak er alleen momenteel te weinig tijd voor vrij. Ik heb niet echt eentje die ik het mooiste vind, de laatste twee die ik gezien heb zijn de muziekfilms van Queen en Lady Gaga. 

Mooiste sportmoment ooit: Oei..ik kijk weinig sport, liet en laat ik aan mijn broers en partner over. Dus hou het dicht bij huis. Het moment dat ik hard heb getraind en dan de Urban Trail 12 km met vrienden uit ren, dat was een mooi moment. Gewoon mijn eigen overwinning. 

Mooiste boek ooit gelezen: Ik lees veel boeken over verhalen uit de 2e wereldoorlog, de 100 jarige man.., maar ook Harry Potter heb ik helemaal uitgelezen. Hierin ook weer een brede smaak. Maar waar ik elk jaar weer een nieuw boek van koop is van de schrijfster Karin Slaughter. Die moet ik gewoon allemaal gelezen hebben. 

Kijkt het liefst naar: In september kijk ik elk jaar naar Expeditie Robinson. De rest van het jaar programma’s als ‘Langs de Noordzee’ en ‘VT Wonen/Eigen huis en tuin’ om ideeën op te doen en uiteraard allemaal reisprogramma’s. 

Beste popsong aller tijden: Wow, dat is niet te doen, laatst helemaal uit mijn dak gegaan bij Offspring op Pinkpop, maar ook het concert van Passenger was een hoogtepunt. 

Mooiste/succesvolste versiertruc: Eerst 25 dates, dat kan ik iedereen aanraden 😉 

Mooiste plekjes van het Hogeland: Het uitzicht vanuit mijn achtertuin over het mooie Groninger land. 

Favoriet vakantieland: Jeetje wat een moeilijke vragen. Elk land wat ik tot nu toe gezien heb, heeft iets bijzonders. Ik houd er niet van om steeds hetzelfde te zien, ik moet ontdekken. Werken en reizen in Uganda en Nepal waren zeer zeker een hoogtepunt. Maar ook de landen in Midden-Amerika waren zeer bijzonder. Op dit moment zoek ik het met mijn familie weer wat dichterbij huis, waar ook veel mooie plekken zijn. 

Mooiste stad: De steden moet ik nog ontdekken. Heb een tijd alleen gereisd, dan is dat niet zo leuk. Nu staan er dus nog een heleboel op mijn lijstje om te zien, waaronder Berlijn. 

Favoriete auto: Een auto die een beetje pit heeft, een goede radio en weinig kosten. Ben nog op zoek, dus als je de gouden tip hebt, hoor ik hem graag. 

Waar heb je spijt van: Van fouten word je wijzer, dus heb weinig spijt. Maar als ik iets moet noemen, dan is het dat ik mijn moeder meer over vroeger had moeten vragen. Daar loop ik nu vaak tegenaan. Oh en iets totaal anders, dat ik veel jonger had moeten starten met de wereld ontdekken. 

Wat zou je ooit nog willen doen: Parachutespringen 

Droomman: Een paar jaar geleden zou ik Johnny de Mol gezegd hebben, een vrijbuiter met een gouden hart. Maar nu is het uiteraard Klaas Willem. Hij maakt mij op dit moment zeer gelukkig. 

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Taart 

Hoogtepunt uit het leven: Het hoogtepunt is toch wel de positieve flow waar ik eindelijk in zit: een lieve man, een prachtige zoon, twee mooie bonuskinderen, een goede band met mijn broers, een geweldige schoonzus, een prachtig nichtje en een gezellige schoonfamilie. En vrienden die er door dik en dun voor je zijn. 

Dieptepunt uit het leven: Het verlies van Robert, van mijn ouders en vele andere geliefden. 

Volgende vluggertjesgast en waarom: Nancy Koning, ze is een enthousiaste, lieve en geweldige vrouw en ze maakt de meest mooie creatieve creaties met bloemen. 

Wat wil je verder nog kwijt:

Leer van gisteren

Droom van morgen

Maar leef vandaag

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69