Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Bouwbedrijf Werkman Stedum

 

Vol interesse hing ik afgelopen zomer tijdens een zwoele zomeravond aan de lippen van overbuurman Ite van Dijken. Hij vertelde over een nieuw op te richten bouwcoöperatie die de naam ‘De Delle’ mee zou krijgen. Deze coöperatie bestaat uit de samenwerkende bouwbedrijven Van Dijken, de gebroeders Wieringa, Boer en Werkman. Het is natuurlijk fantastisch wanneer bedrijven op deze manier samenwerken, daarbij gebruik makend van elkaars know how en sterke punten.

De eerste drie had ik al als adverteerder op de website staan maar Bouwbedrijf Werkman was voor mij nog een vreemde eend in de bijt. Maar met de wetenschap dat ze binnenkort gezamenlijk de nieuwbouw van een vijftal huizen aan de Ploegersweg gaan doen in het achterhoofd was een adverteerdersuitnoding naar Stedum snel verstuurd. Gezien de drukte duurde het even voordat dat ik bij Jack Werkman op bezoek kon komen maar aan het eind van het jaar is het toch gelukt om ze als nieuwe site-adverteerder te lanceren.

Op de website lezen we dat het bedrijf in 1971 al een lange bestaansgeschiedenis achter de rug had toen pa Johannes Werkman samen met dhr. Laning het bedrijf kochten. In 1994 zijn zij gestopt waardoor Jack in 2019 Bouwbedrijf Werkman al weer 25 jaar onder zijn hoede heeft. Hij  opereert vanuit zijn thuisbasis, kadastraal gelegen aan de Lopsterweg 5 in Stedum. Van daaruit maakt hij ontwerpen die naadloos aansluiten bij de wensen van de klant, bij de stijl van het huis en bij de omgeving. Met als sterke punten creatief, constructief, kwaliteit leveren en netjes werken.

Bouwbedrijf Werkman voert werkzaamheden uit in de hele keten van het bouwproces. Van de eerste ruwe schets tot de laatste lik verf. Vanuit hun vakkennis en in nauw overleg met de klant begeleiden zij het project en realiseren zij het eindresultaat. U kunt bij ze terecht voor verbouw, klein en groot onderhoud, nieuwbouw, restauratie, bouwkundig en constructief advies en advies en uitvoering woningaanpassing senioren. Bouwbedrijf Werkman is  door het CVW gekwalificeerd om als aannemer opdrachten uit te mogen voeren op het gebied van aardbevingschade herstel, versterkingsprojecten, vervangen PRBE’s (Potentieel Risicovol Bouw Element) en uitvoeren EVS.

Bouwcombinatie De Delle

Aardbevingspact

Contactgegevens Bouwbedrijf Werkman: T 0596-551881 E info@bouwbedrijfwerkman.nl.

Check ook eens de website: www.bouwbedrijfwerkman.nl

Ze zijn ook te volgen via Facebook: Facebook Bouwbedrijf Werkman

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69