Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

V.O.F. Steendam Middelstum, familie Wiersum

De nieuwste adverteerder, voorheen club van 50 lid, V.O.F. Steendam, roept nostalgische gevoelens bij mij op. Tegenwoordig wordt hét toeleveringsbedrijf voor de boer in Noord-Groningen bestiert door Jan Niek & Jarita Wiersum. Vroeger voerde de familie Steendam, onder leiding van Sikko Steendam zelf, de scepter. Naast de grote opslagschuur lag een mooi trapveldje waar ik samen met zoon Wessel en andere kameraden menig uurtje gevoetbald heb. Bij slecht weer zelfs in de schuur, waar de heerlijke geur van diervoeder hing…

Niet zo lang geleden lanceerde de familie Wiersum hun nieuwe website. Op de website vertelt eigenaar Jan Niek waar V.O.F. Steendam voor staat: “Wij leveren wanneer u dat wilt, zo snel mogelijk en met een optimale service. Zo kunt u uw benodigdheden telefonisch bestellen, per mail of via de webshop (boerenwinkel). Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel aan de Burchtstraat in Middelstum. Na uw bestelling zetten wij alles op alles om zo snel mogelijk te leveren. Weer of geen weer, tijdens of buiten kantooruren!”

Service staat hoog in het vaandel dus! Wat koopt u zoal bij Steendam? Het aanbod is breed en divers. Steendam is gespecialiseerd in voeders, meststoffen, landbouwfolie, perstouw en strooisel. Ook kunt u bij ze terecht voor diverse land- en tuinbouwbenodigdheden. Niet alleen voor de agrariër ideaal maar ook voor de particulier die alle dier- en tuinbenodigdheden gemakkelijk en snel in de winkel kan halen. En daarbij natuurlijk kan rekenen op deskundig advies en dat is vooral bij diergeneesmiddelen een absolute must!

Kom gerust langs aan de Burchtstraat 22 voor bijvoorbeeld huisdiervoeders, accessoires, verzorgingsmiddelen, tuinartikelen, kerstbomen, strooizout, bolchrysanten, graszaden en gasflessen. Of kijk op de website voor meer informatie over de online winkel.

Babbelen met Jan Niek en Jarita

Nieuwsgierig geworden? V.O.F. Steendam is te bereiken via de volgende telefoonnummers: 0595-551539 of 06-50513160. Mailen mag ook: info@vofsteendam.com.

En checkt u vooral ook eens de mooie, nieuwe website: www.vofsteendam.nl

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69