Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis
Zonnehuisje

Nagelstyliste Hillie Boersema Middelstum, ‘Gewoon by Hillie’

Toen ik laatst voor mijn AED-notulen op zoek was naar de correcte schrijfwijze van Hillie Boersema, bij mij bekend van de EHBO- en AED-cursussen, kwam ik er achter dat ze tegenwoordig met ‘Gewoon by Hillie’ een eigen onderneming aan huis heeft. En dus toog ik onlangs naar de steeds ondernemender Meidoornlaan om eens te kijken wat daar allemaal gebeurt. Want in augustus van dit jaar schreef Hillie zich als allround nagelstyliste in bij de Kamer van Koophandel.

De concrete belangstelling voor dit vak was al een jaar eerder aangewakkerd. Vanuit een WW-uitkering viel het voor Hillie niet mee om weer aan de bak te komen. En daar ze de laatste jaren een behoorlijke fascinatie voor het nagels stileren ontwikkelde, had ze zoiets van, ‘dat moet ik zelf toch ook kunnen?!’ En dus volgde ze in Winschoten een cursus tot allround nagelstyliste. Deze opleiding sloot ze een half jaar later middels een examen succesvol af waardoor ze zich nu officieel allround nagelstyliste mag noemen.

Hillie heeft inmiddels al diverse cliënten in haar sfeervol ingerichte nagelstylingkamer aan huis mogen ontvangen. En het mooiste is, al haar ‘opdrachtgevers’ komen ook weer terug. Hillie levert dan ook kwaliteit en neemt de tijd voor haar klanten. Er kan gekozen worden uit een veertigtal kleurtjes en er zijn voorbeeldfoto’s met allerlei variaties en kleuren voorhanden. Middels enige hulpattributen kan ze in het lak, gel of acryl allerlei mooie afbeeldingen toevoegen waardoor ware kunstwerken ontstaan.

Ook kun je bij Hillie terecht voor huidverzorgingsproducten, handcrèmes en andere handverzorgingsmaterialen. Als mensenmens beheerst Hillie de kunst om je op je gemak te laten voelen waardoor de tijd je door de vingers glipt. Die dan na afloop wel voorzien zien van nagels die geheel naar je wens zijn ingekleurd. Ook voor gescheurde- en kunstnagels kun je bij haar terecht en eventueel kan ze het acryl- of gellaagje er ook weer voor je afhalen.

Heel veel mogelijkheden dus bij Hillie, je kunt eventueel gewoon even bij haar langsgaan voor verdere informatie. Ze werkt op afspraak en is te bereiken op het mobiele nummer: 06-18295061. Mailen kan ook: hillie.boersema@gmail.com.

‘Gewoon by Hillie’ is ook te volgen via Facebook waar de nodige voorbeeldfoto’s van haar werk opstaan: Facebook Gewoon by Hillie.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL 108306987B01