Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

De 25 vluggertjes van Stan Buikema

Naam: Stan Buikema 

Adres, Woonplaats: Korrewegwijk, Groningen

Leeftijd: 24               

Burgerlijke Staat: Ongehuwd 

Beroep: Werkvoorbereider bij BAM Infra 

Hobby’s: Voetbal en veel gezelligheid. 

Lievelingsgerecht: Pizza! Maar een stamppotje scoort ook zeer hoog! 

Mooiste film ooit gezien: The Green Mile. 

Mooiste sportmoment ooit: Landkampioenschap Feyenoord in 2017 ga ik nooit meer vergeten! Ook onze eigen kampioenschap met FC LEO was een heel mooi jaar. Toch blijft het een klein smetje dat we op een donderdagavond bij de Lauwers kampioen werden. 

Mooiste boek ooit gelezen: ‘Ik, Zlatan’, hier heb ik erg van genoten. Een bijzonder persoon. 

Kijkt het liefst naar: Ik vermaak mij heel goed met samenvattingen van belangrijke wedstrijden of sfeerfilmpjes van Feyenoord op Youtube. 

Beste popsong aller tijden: Ik kan mij wel vinden in de tekst van Andre Hazes jr – Leef. 

Mooiste/succesvolste versiertruc: Eigenlijk ben ik nooit actief geweest met een openingszin of iets dergelijks. Beetje ouwehoeren en dan zie je wel waar het schip strandt. 

Mooiste plekjes van het Hogeland: Een visje eten op Lauwersoog, daar geniet ik erg van. Toch doe je zoiets te weinig. 

Favoriet vakantieland: Cuba! Al die oude auto’s, mooie stranden, rum & sigaren. Geweldig, echt een aanrader! 

Mooiste stad: Londen, maar dat komt vooral door het aantal voetbalclubs in deze stad. 

Favoriete auto: Volvo v60 

Waar heb je spijt van: Dat ik na Feyenoord – Heracles de stad niet in ben gegaan om het kampioenschap te vieren, haha. 

Wat zou je ooit nog willen doen: Parachute springen lijkt mij heel gaaf. 

Droomvrouw/man: Vanaf de brugklas ben ik al gek op Minke, voor mij mijn droomvrouw. 

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Een weekend Engels voetbal! Fantastisch om de wedstrijdbeleving te proeven in het stadion en voor de wedstrijd in de pubs rond het stadion. Helaas zijn de meeste Premier League clubs al verpest door de vele toeristen en de torenhoge prijzen. Daardoor gaat mijn voorkeur uit naar de minder grote teams of zelfs de Championship. 

Hoogtepunt uit het leven: Aangezien ik van heel veel dingen kan genieten is een hoogtepunt bedenken lastig. De kans die ik bij Heijmans heb gekregen om bij hun een werk- leertraject te starten is geen hoogtepunt maar wel een heel belangrijk moment geweest denk ik. Dat was het juiste drukkertje in de rug. 

Dieptepunt uit het leven: Het overlijden van mijn broer en de periode daarna. 

Volgende vluggertjesgast en waarom: Ook een echte Feyenoord fan en ik heb zo snel nog geen Zoutkamper aan het woord gezien dus Vince van der Veen is de volgende. 

Wat wil je verder nog kwijt: Maak je niet te druk en laat iedereen lekker leven zoals hij/zij dat zelf graag wil.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69