Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Reinjan Zijl Schilderwerken uit Bedum….

 

Ik ken Reinjan Zijl van mijn vroegere stapavonden in Fame en café Koning. Reinjan, een geboren en getogen Bedumer van 28 jaar die vissen en misdaadboeken lezen als zijn grootste hobby’s beschouwt, is min of meer bij toeval door vakantiewerk het schildersvak ingerold en dat beviel uitstekend. Na succesvol zijn tweejarige schildersopleiding aan het Noorderpoortcollege in Groningen te hebben afgerond, begon hij zijn schilderscarrière bij Schildersbedrijf Van der Klei in Groningen. In 2011 is hij voor zichzelf begonnen.

Het schilderwerk bestaat grotendeels uit het onderhoudsschilderwerk aan woningen van particulieren, maar ook bedrijven, scholen en stichtingen kunnen prima bij hem terecht. Reinjan garandeert kwaliteit en service.

U kunt voor de volgende werkzaamheden een beroep op hem doen:

-Binnen en buiten schilderwerk;

-Houtrotreparatie;

-Glasservice;

-Behangwerk;

-Diverse wand- en plafondafwerkingen;

Ook kunt u bij Reinjan terecht voor professionele vakverven van onder andere Sigma en Wijzonol. Naast het schilderen verzorgt hij ook de levering en plaatsing van diverse glassoorten voor u. Zelfs voor glasfolie draait hij zijn hand niet om, dit wordt rechtstreeks op de ruit aangebracht.

Wanneer uw pand ouder is dan twee jaar dan hanteert hij het gunstige BTW-tarief van 6%. Op zijn website kunt u diverse voorbeelden zien van het vakwerk wat Reinjan aflevert. Vakmanschap, kwaliteit en service leveren, dat is zijn visitekaartje! Voor een aantrekkelijke prijs, zowel voor particulieren én bedrijven.

Reinjan is te bereiken op: 06-46190600.

Check voor meer details de website www.zijlschilderwerken.com

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69