Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Smit Installatietechniek Bedum

De vluggertjesrubriek heeft in Bedum met terugwerkende kracht weer eens zijn waarde bewezen. Want deze rubriek bracht mij vorig jaar in contact met Arnout Smit van Smit Installatietechniek. De interesse om te adverteren was er al geruime tijd maar de benodigde tijd en focus ontbrak. Arnout heeft namelijk in april een geheel nieuw bedrijfspand aan de Verbindingsweg in Bedum in gebruik genomen. Die overstap is hem prima bevallen. Arnout geeft zelf aan dat dergelijke vernieuwingen hem scherp houden. En het tekent natuurlijk ook wel een beetje zijn ondernemersgeest.

Arnout brengt inmiddels bijna 25 jaar werkervaring in de installatietechniek met zich mee. Want hij begon zijn werkzaamheden in deze branche in 1994. Volgend jaar valt er dus een mooi jubileum te vieren. Alvorens in 2012 voor zichzelf te beginnen deed hij veel ervaring op bij verschillende bedrijven waaronder Eemsmond Installatietechniek in Appingedam. Maar het zelfstandig ondernemerschap bevalt Arnout enorm goed. Achteraf had hij dit misschien al veel eerder moeten doen. Hij is nu geen speelbal meer tussen meerdere partijen maar regelt alles zelf. Met korte lijntjes (u kunt dus voor alle vragen bij hem terecht) en regelmatig en helder overleg is hij al zes jaar een betrouwbare installateur in Bedum gebleken.

U kunt Smit Installatietechniek inschakelen voor alle leidingwerk op het gebied van gas, water, CV, ketels en elektra. Arnout heeft zoveel contacten in het installateurwereldje dat hij u altijd weer op weg kan helpen, zelfs in combinatie met een verbouwingsklus. Hij kan u dus een totaalpakket aanbieden.

De 25 vluggertjes van Arnout Smit

Babbelen met Arnout

Nieuwsgierig geworden? Arnout zijn contactgegevens zijn: 06-83577322 of smitinstallatietechniek@live.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69