Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Glazenwasbedrijf Dick Zwart Middelstum

Glazenwasser Dick Zwart kom ik regelmatig in het dorp tegen. En niet alleen wanneer hij aan het werk is maar ook tijdens een wandeling met zijn mooie labrador. Ook bij het tafeltennissen zie ik hem vaak omdat hij daar in de sponsorcommissie zit. Hierdoor is hij medeverantwoordelijk voor het feit dat mijn logo pontificaal boven het scorebord hangt. En sinds 1 september 2023 is Dick zelfs voorzitter geworden van de roemruchte tafeltennisclub Midstars.

Stiekem ben ik best wel een beetje blij met Dick want sinds hij bij mijn overburen de glazen en al het houtwerk gewassen heeft, naar verluidt tegen een alleszins redelijke prijs, heb ik nu weer het uitzicht op een zo goed als nieuw huis. En tegenwoordig denken de overburen precies hetzelfde want Dick komt jaarlijks langs bij de buurman en mij.

Glazenwasbedrijf Dick Zwart dus is sinds 2010 werkzaam in het (hoge) noorden van onze mooie provincie. Hij verricht werkzaamheden voor particulieren, bedrijven en instellingen. Met als uitgangspunten een tevreden klant en het bieden van vakkundig werk waarbij een uitstekende servicegraad en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Online kan eenvoudig een offerte aangevraagd worden, waarna vaak een kort bezoekje volgt om de situatie ter plekke in ogenschouw te nemen, en vaste klanten kunnen op de website zelfs de actuele planning van Dick bekijken.

Maar zijn service gaat nog veel verder. Indien gewenst kan hij ook uw dakgoten leeg maken en de buitenkant van de dakgoten schoonmaken. Het reinigen geldt ook voor windveren, gevelbekleding, portiek, trappenhuis of entree, kunststof tuinmeubilair, zonnepanelen, enz. enz.. Eigenlijk dekt de naam glazenwasser dus niet de hele lading.

Op de website staan ook de verschillende behandelingstechnieken die Dick u kan bieden. Daar komt u ook te weten wat osmosewater is. Wellicht overbodig om te melden maar het wassen verlengt tevens de levensduur van uw houtwerk of kunststof…. Ook ideaal wanneer u zelf niet de hoogte in durft!

De 25 vluggertjes van Dick

Inmiddels is Dick overgeschakeld naar een vierdaagse werkweek maar hij is nog steeds te bereiken op 06-12876569. Mailen kan natuurlijk ook: info@glazenwasbedrijf-dickzwart.nl.

Check gerust eens zijn website: www.glazenwasbedrijf-dickzwart.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69