Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

De 25 vluggertjes van Mike Smit

Naam: Mike Smit

Adres, Woonplaats: Baflo

Leeftijd:24

Burgerlijke Staat: samenwonend

Beroep: Schilder

Hobby’s: Voetballen

Lievelingsgerecht: Snert met roggebrood!

Mooiste film ooit gezien: Blow met Johnny Depp.

Mooiste sportmoment ooit: Dat Feyenoord kampioen werd afgelopen seizoen. Beide weekenden dat we kampioen konden worden sliepen we met wat jongens in Pernis om het van dichtbij mee te maken. Het eerste weekend was een ontzettende domper al was de treinreis naar Rotterdam alleen al wel om van te dromen. Het tweede weekend was natuurlijk een prachtig weekend en met mijn vrienden onderweg kwamen we Geert Jan Zijlstra en Jur Smit ook nog tegen. We zijn met zijn allen in een kroeg beland waar we alles hebben meegekregen en het was een memorabel weekend. Als ik beelden terug zie krijg ik nog steeds kippenvel!!

Mooiste boek ooit gelezen: Het boek van Wim Kieft, elk succes heeft ook zn dieptepunten.

Kijkt het liefst naar: Voetballen en Feyenoord

Beste popsong aller tijden: ‘Broken man’ van Matt Andersen, mooi nummer.

Mooiste/succesvolste versiertruc: Hiervoor moet je echt niet bij mij zijn denk ik haha!

Mooiste plekjes van het Hogeland: Baflo, ik vind het heerlijk om ‘s zomers een beetje te schilderen in de buurt van Baflo, Westernieland en Pieterburen. Het is er lekker rustig in die omgeving en dan ben ik denk ik het meest op mijn plek. Platter dan daar wordt het niet en ik ben blij dat ik in deze omgeving ben opgegroeid.

Favoriet vakantieland: Spanje, mijn vriendin en ik proberen als het kan elk jaar op vakantie te gaan en het liefst naar Gran Canaria. Weerlijk, we kennen de omgeving daar inmiddels hartstikke goed, ik zou er wel kunnen wonen haha!

Mooiste stad: Groningen,zonder twijfel!

Favoriete auto: Uhm Audi RS6 denk ik, nog maar even door dromen!

Waar heb je spijt van: Misschien had ik vroeger op school soms wat serieuzer moeten wezen.

Wat zou je ooit nog willen doen: Mijn eigen schildersbedrijf beginnen! Ik heb altijd de droom al gehad om zelfstandig ondernemer te worden en het schilderen gaat me prima af. In het verleden heb ik gewerkt bij Ben Hoeksema van Hoeksema Schilders uit Bedum die ook bij mij op het vmbo in de klas zat. Ik ben nu werkzaam bij Jacob Cleveringa uit Baflo dus de basis ligt er wel.

Droomvrouw: Danitsja

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Poffert van moeke.

Hoogtepunt uit het leven: Uhm, horen dat je vader wordt en de geboorte van mijn nichtjes en neefje!

Dieptepunt uit het leven: Overlijden van geliefden.

Volgende vluggertjesgast: Marjo Luurtsema van Luurtsema Bouw uit Baflo. Haar man Peter is een vakman en ik werk altijd met plezier met hen samen maar Peter heeft geen Facebook haha. Wel leert hij mij soms nog het één of ander, maar ik hem ook wel hoor. En Marjo helpt hem waar Peter het niet meer snapt denk ik, haha. Wat naamsbekendheid is altijd goed.

Wat wil je verder nog kwijt: We houden contact en wie weet waar de toekomst ons brengt he!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69