Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van Jan Vast

Naam: Jan Johannes Vast, roepnaam Jan.

Adres, Woonplaats: Thedemastraat 84 Bedum

Leeftijd: Nog net 59 jaar oud.          

Burgerlijke Staat: Gehuwd

Beroep: Tegenwoordig Postkamermedewerker bij het UMCG.

Hobby’s: Computer en vissen.

Lievelingsgerecht: Pizza

Mooiste film ooit gezien: Pearl Harbour

Mooiste sportmoment ooit: Ben helaas geen sportfiguur. Dus bij mij geen sportmoment.

Mooiste boek ooit gelezen: De Kameleon boeken

Kijkt het liefst naar: Documentaires over dieren. Bijvoorbeeld Wild Tuna, Dr Pol etc..

Beste popsong aller tijden: The Cats, Where I have been wrong uit 1970.

Mooiste/succesvolste versiertruc: Ik heb nooit iemand versierd. Zij kwam mij op het pad waar ik werkte in de supermarktslagerij 4=6 te Bedum en het klikte gelijk.

Mooiste plekjes van het Hogeland: Noordpolderzijl

Favoriet vakantieland: Nederland (ik ben geen vakantieman).

Mooiste stad: Kan ik niets over vertellen (geen vakantieman ja) maar ik hou het bij Bedum waar ik mijn geluk heb gevonden en nog steeds gelukkig ben.

Favoriete auto: VW Golf

Waar heb je spijt van: Ik heb nergens spijt van, van wat ons allemaal is overkomen. Je kent het spreekwoord of gezegde toch wel: ‘van het concert des levens krijgt niemand een programma’. Dus wat wij hebben meegemaakt, het heeft zo moeten zijn en daar hebben wij ons door heen geslagen. Ik verheug mij er dan ook elke keer op dat wij onze kinderen regelmatig zien en dan ook natuurlijk onze kleinkinderen zien opgroeien en dat die graag bij ons willen komen!

Wat zou je ooit nog willen doen: Eigenlijk vind ik dat wat wij nu hebben zo nog jaren mag doorgaan, in goede gezondheid dan.

Droomvrouw: De vrouw van mijn dromen is Ina Vast, waar ik nu al 39 jaar mee getrouwd ben. Knap van haar dat zij dit met mij heeft vol gehouden en hoop dan ook dat zij dit nog jaren met mij wil doen.

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Een heerlijke PIZZA.

Hoogtepunt uit het leven: De geboorte van onze twee kinderen Jeroen en Miranda. Ik ben op allebei even trots en ze hebben elk iets van hun leven gemaakt, waarbij ik echt trots op ben om hun vader te mogen zijn.

Dieptepunt uit het leven: Het overlijden van mijn schoonmoeder Grietje Huizinga-Swart. Wij waren nl. twee handen op één buik. Haar vrolijkheid en humor mis ik nog elke dag. En we gingen vaak naar Noordpolderzijl (zie foto).

Volgende vluggertjesgast en waarom: Mijn dochter Miranda Vast die een eigen kapsalon heeft en er iets heel leuks van heeft gemaakt. Na vele omwegen heeft zij eindelijk dicht bij ons haar plekje weer gevonden.

Wat wil je verder nog kwijt: Ik ben tevens de beheerder van de website van de plaatselijke Hengelclubvereniging Onderdendam. Dit is erg leuk en dankbaar werk om iets voor de  Hc.O te mogen doen. Tevens help je de visvrienden die problemen hebben met de computer (een tweede hobby van mij)…..

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69