Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van David van der Kam

Naam: David van der Kam

Adres, Woonplaats: Burchtplein 5 te Bedum.

Leeftijd: 42 jaar jong.

Burgerlijke Staat: Getrouwd met Klarinda van der Kam-Slager en trotse vader van onze dochter Esra (10) en onze zoon Ivar (7).

Beroep: Al 18 jaar met veel plezier als Docent Lichamelijke Opvoeding en zorgcoördinator op Terra in Oldekerk (VMBO).

Hobby’s: Voetbal en allerlei sporten. Na het voetballen van 11:11 ben ik in een leeftijdscategorie gekomen waar je kunt kiezen voor een  35+ competitie. Dit is 7:7 op een half veld. Op vrijdagavond, dus ook prima te combineren met het trainerschap. Daarnaast voor het 2e seizoen trainer bij Achilles 1894 Assen zaterdag 1.

Lievelingsgerecht: Gek op schnitzel en alle gerechten uit de Italiaanse keuken.

Mooiste film ooit gezien: The green mile en Braveheart. Maar voor de rest kan ik ook wel genieten van films als The Hangover.

Mooiste sportmoment ooit: Zonder twijfel: EK 1988!

Mooiste boek ooit gelezen: Ben eigenlijk niet zo’n lezer maar boeken van Rene van der Gijp zijn leuk en makkelijk weg te lezen.

Kijkt het liefst naar: Studio sport, vaste prik op de zondag.

Beste popsong aller tijden: Heb ik niet. Ik heb geen specifiek genre, Top 40 is van alles wat en dat vind ik prima.

Mooiste/succesvolste versiertruc: Niet nodig gehad en ook niet meer nodig.

Mooiste plekjes van het Hogeland: Dan kies ik voor Bedum.

Favoriet vakantieland: Ik ben inmiddels langs de hele Franse zuidkust geweest, Italië, Canarische eilanden, Turkije, Griekenland, Spanje en laatste jaren in Nederland. Alle landen hadden wel iets moois. Wanneer je met de kinderen op vakantie bent is het prima vertoeven in Nederland als gezin.

Mooiste stad: Barcalona. Deze stad heeft alles!

Favoriete auto: Lamborghini lijkt mij mooi om een keer in te rijden. Voor de rest is en blijft het een vervoermiddel en ben ik redelijk snel tevreden. Zolang ik niet al te vaak naar de garage moet is het vrij snel goed. In die zin zou ik niet meer kiezen voor een Renault (createur de malleur).

Waar heb je spijt van: Spijt is altijd achteraf. Ik ben van mening dat je niet teveel moet terugkijken, dit kost energie en het heeft meestal niet zoveel zin. Leer ervan en neem het mee zodat je er later wat mee kan doen.

Wat zou je ooit nog willen doen: Ik zou graag nog een keer met het gezin naar Canada willen om daar een rondreis te maken. Het lijkt mij een prachtig land, mooie natuur en vriendelijke mensen.

Droomvrouw/man: Dan gaan we voor een droomvrouw. Uiteraard mijn vrouw, maar Jennifer Lopez is ook niet verkeerd.

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Niet! Tenzij het om ernstige zaken als gezondheid en gezin/familie gaat.

Hoogtepunt uit het leven: Geboorte van de beide kids.

Dieptepunt uit het leven: Een auto ongeluk op vrijdag 14 juli 2016 op de Eemhavenweg waar ik bij betrokken ben geweest. Het had niet veel gescheeld of ik had het niet kunnen na vertellen. Zo’n ervaring zet je weer even met beide benen op de grond en je geniet nu bewust van de kleine dingen in het leven. Geniet en stel geen dingen uit, voor je het weet kan het leven een andere wending krijgen.

Volgende vluggertjesgast en waarom: Wilfred Bronsema. Jarenlang samen mee gevoetbald in het 1e van C.V.V.B.. Echte liefhebber van het voetbal en om het voetbal heen regelt hij veel voor “zijn” team. Daarnaast gewoon een mooi mens, hart op de tong en loyaal.

Wat wil je verder nog kwijt: Mensen zijn tegenwoordig veel bezig met werk en snel veel geld verdienen. Zorg dat je geniet van alle zaken in het leven. Besteed tijd aan je gezin en zorg dat ze alle tijd en aandacht krijgen die ze zo hard nodig hebben. Deze tijd kun je later niet inhalen of overdoen. Deze basis voor kinderen wordt gruwelijk onderschat!!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69