Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van Harke Rutgers

Naam: Harke Rutgers

Adres, Woonplaats: Burchtplein, Bedum

Leeftijd: 48

Burgerlijke Staat: Getrouwd met Anneke en 2 kids, Verona en Rowan.

Beroep: Op zoek naar een leuke baan als manager binnen de zakelijke dienstverlening of (semi) overheid. En assistent trainer bij SV Bedum JO-17.

Hobby’s: Wielrennen, skiën, voetballen.

Lievelingsgerecht: Pizza

Mooiste film ooit gezien: Ik ben een echte James Bond liefhebber, de laatste JB = de beste: Spectre dus.

Mooiste sportmoment ooit: Dat Joop Zoetemelk het WK wielrennen in 1985 op 38 jarige leeftijd wint, de bekerwinst van de FC in de Kuip komt hier dichtbij in de buurt……Het mooiste sportmoment dat ik met eigen ogen heb mogen aanschouwen is de olympische wegwedstrijd in Beijing 2008, Samuel Sanchez won voor Davide Rebellin. Prachtig om mee te maken in een land waar geen wielercultuur bestaat. De reis naar de finishplaats zal ik nooit vergeten!

Mooiste boek ooit gelezen: A time to kill, John Grisham.

Kijkt het liefst naar: Sport op TV, bij voorkeur eendaagse wielerkoersen (WK of klassieker), Youp van ’t Hek en ‘Allo ‘Allo! Of live naar een wedstrijd van Kenders Bouw Dio/Bedum Heren 1 en naar een goede wedstrijd van FC Groningen, helaas is dat al een tijdje geleden…..

Beste popsong aller tijden: Living in another world, TalkTalk.

Mooiste/succesvolste versiertruc: Heb ik niet nodig.

Mooiste plekjes van het Hogeland: Ik fiets regelmatig over het Hogeland en vind de wierdedorpen mooi: Westeremden, Eenum, Leermens, Godlinze en Wirdum. 

Favoriet vakantieland: Italië

Mooiste stad: Verona

Favoriete auto: Porsche 911Turbo S

Waar heb je spijt van: Op mijn 14e heb ik door een fout in het ziekenhuis een spitsvoet opgelopen. Ik heb spijt van het feit dat ik niet eerder heb aangegeven dat het gips niet goed voelde. Hierdoor veel fysieke klachten aan de gewrichten, in het dagelijkse leven maar vooral bij sporten.

Wat zou je ooit nog willen doen: Als ik tijd heb lekker een paar maanden met een camper door Zuid Europa reizen.

Droomvrouw/man:  Droomvrouw… of man, ik kies dan voor een sportman waar ik ontzettend veel bewondering en respect voor heb, Tom Dumoulin!

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Een Italiaans ijsje met slagroom.

Hoogtepunt uit het leven: Geboorte van mijn kids.

Dieptepunt uit het leven: Het overlijden van mijn vader, veel te vroeg op 56e jarige leeftijd.

Volgende vluggertjesgast en waarom: Mijn neef, buurman en naamgenoot Harke Rutgers heeft vast wel iets leuks te vertellen!

Wat wil je verder nog kwijt: Helemaal niets!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69