Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van Frits Tiekstra

Naam: Frits Tiekstra

Adres, Woonplaats: Uithuizermeeden

Leeftijd: 32

Burgerlijke Staat: Ongehuwd

Beroep: Al 13 jaar beveiliger, eerst 6 jaar op Schiphol Airport, nu bij de RWE centrale in de Eemshaven.

Hobby’s: Evenementen organiseren, het coachen van Heracliden 1 zaal, festivals bezoeken, muziek draaien (DJ’en).

Lievelingsgerecht: Ik hou wel van de Italiaanse keuken.

Mooiste film ooit gezien: Ik kan er wel een aantal noemen maar The Wolverine is wel één van m’n favoriete films. Net als Roy ben ik tegenwoordig ook meer van de series. The blacklist, Banshee en Lucifer bijvoorbeeld.

Mooiste sportmoment ooit: De 5-1 tegen Spanje was uiteraard geweldig maar ik kies dan toch voor de wedstrijd Nederland – Costa Rica, ook op de Wereld Kampioenschappen 2014. Deze wedstrijd was tegelijk met het Beach Event dus hadden wij als organisatie besloten om deze wedstrijd te tonen op een groot scherm. Ik denk dat iedereen zich nog wel de geniale keeperwissel kan herinneren. Toen Tim Krul de beslissende penalty pakte “ontplofte” het Johan van Veenplein, wat een feest!

Mooiste boek ooit gelezen: Ik ben meer van bladen zoals de Quest. Een boek lezen doe ik eigenlijk nooit.

Kijkt het liefst naar: Eerder genoemde series.

Beste popsong aller tijden: Trancemuziek is helemaal mijn ding maar dit komt niet vaak meer in de top 40 terecht. Het nummer Such Is Life van het dj duo Rank 1 vind ik geweldig. Deze heeft jaren geleden wel in de top 40 gestaan overigens.

Mooiste/succesvolste versiertruc: Ik geloof niet zo in versiertrucs. Die zijn eigenlijk altijd te fout.

Mooiste plekjes van het Hogeland: Het Johan van Veenplein uiteraard.

Favoriet vakantieland: Ik ben van de wintersport dus doe mij dan maar Oostenrijk.

Mooiste stad: Ik ga voor twee steden namelijk Groningen en Amsterdam (nee, ik ben geen Ajacied)…..

Favoriete auto: Audi

Waar heb je spijt van: Ook hier geef ik hetzelfde antwoord als Roy. Nergens spijt van, wel dingen anders kunnen doen.

Wat zou je ooit nog willen doen: Zelf een groot festival organiseren zoals Dance Valley etc..

Droomvrouw: Lastige vraag! Ik vind de actrice Lili Simmons uit de serie Banshee wel wat.

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Lili Simmons? Nee, laat mij maar mooi liggen…….

Hoogtepunt uit het leven: Één van de hoogtepunten is toch wel de  groei van het Beach Event. Van een één- naar een tweedaagse evenement en van 250 bezoekers naar tegen de 1500 op de Beach Party. Het bezoekersaantal is nog steeds elk jaar aan het groeien!

Dieptepunt uit het leven: De rughernia die ik ongeveer 6 jaar geleden kreeg. Hierdoor moest ik stoppen met actief zaalvoetballen.

Volgende vluggertjesgast en waarom: Hilko de Jonge, lid van het bestuur van Stichting Beach-Event en speler van De Heracliden zaal 2. Hilko staat altijd voor zijn vrienden klaar!

Wat wil je verder nog kwijt: Komt allen op 14 en 15 Juli op het Beach Event in Uithuizermeeden!

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69