Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van Marit de Boer

Naam: Marit de Boer

Adres, Woonplaats: De Vlijt 21 in Bedum.

Leeftijd: 28

Burgerlijke Staat: Geregistreerd partnerschap

Beroep: Eigenaresse van Lifestylecenter Mind & Motion www.mind-motion.nl.

Hobby’s: Werken en nog eens werken. Nee grapje, in mijn vrije tijd mag ik heel graag koken en geniet ik heel erg van mijn gezin. Daarnaast ben ik echt een sportverslaafde dus ook in mijn vrije tijd doe ik regelmatig aan hardlopen en krachttrainen. Maar… ik geniet ook enorm van lekkere hapjes en drankjes. Een lekker speciaal biertje of een wijntje… Gaat er zeker in!

Lievelingsgerecht: Heb je even? Ik ben een ALLESeter. Ik vind alles lekker, hartig, zoet etc.. Spruitjes zijn het enige dat ik niet eet. Ik kan echt enorm genieten van mijn zelfgemaakte groentemousaka, groentelasagne of zuurkooltaart. Maar ook aardappelen met wortelen en een gehaktbal erdoor geprakt vind ik heeeeerlijk! Ook ben ik helemaal verslaafd aan onze Orange fit shakes. Ik moet me zelf dan soms echt inhouden om er niet nog 1tje te nemen…..

Mooiste film ooit gezien: Million dollar baby, Green Mile en The Notebook. Million dollar baby gaat over sport en doorzettingsvermogen. Ik vind het fantastisch wanneer iemand echt alles op alles zet om zijn/haar doel te bereiken! The Green Mile raakte mij ontzettend omdat het een hele droevige oneerlijke film is. Ik kan niet goed tegen onrecht. The notebook is ontzettend romantisch, zelf ben ik niet zo romatisch maar toch heeft deze film mij echt geraakt!

Mooiste sportmoment ooit: De adventure run op Ameland in 2015. Ik geloof dat ik hem in 1 uur en 56 minuten afgelegd heb. Het was de 2e halve marathon die ik liep en ik voelde me topfit. Dat ik nog even een eindsprintje kon maken bij de finish voelde fantastisch!

Mooiste boek ooit gelezen: Liseys verhaal van Stephen King, Harry Potter en de Twilight serie. Ik houd enorm van spannende boeken met fantasie. Ik kan daar helemaal in opgaan. Heerlijk!!!

Kijkt het liefst naar: Naar Dexx als hij zelf aan het spelen is. Naar blije mensen die lekker aan het sporten zijn. En tsja… Het staat er een beetje tegenover maar ik kijk ook heel graag naar de Walking dead haha. Ik kijk op Netflix en moet dus weer even wachten tot er weer een nieuw seizoen te zien is… Helaas!

Beste popsong aller tijden: Zonder twijfel… Alles van Michael Jackson! They don’t really care about us vind ik 1 van de mooiste nummers!

Mooiste/succesvolste versiertruc: Uuhmm die heb ik eigenlijk niet. Als ik iemand leuk vond ging ik er meteen heen en dan zei ik iets van ‘ik vind jou wel leuk’. Maaaaar…. Meestal had ik dan ook wel een drankje op….

Mooiste plekjes van het Hogeland: Onze achtertuin!!! Daar ben ik verliefd op!

Favoriet vakantieland: U.S.A.. Ik ben 2 keer naar U.S.A. geweest. De 2e keer ben ik met mijn tante naar de Grand canyon geweest. We hebben een rondreis gemaakt, langs Arizona, Utah, New Mexico en Texas. Dat was echt geweldig. We zijn ook naar Maleisië geweest, ook dat was een fantastische reis.

Mooiste stad: Amsterdam. Ik vind het geweldig. Al die verschillende mensen, altijd leven en drukte. Allemaal gezelligheid. Alles kan en alles mag. Heerlijk!

Favoriete auto: Ik heb geen favoriete auto. Daar hecht ik totaal geen waarde aan. Als ie me maar van A naar B brengt. Veel geld spenderen aan een dure auto vind ik onzin. Ik besteed mijn geld liever aan leuke dingen doen.

Waar heb je spijt van: In mijn pubertijd was ik geen lieverdje. Ik heb een boel dingen gedaan die  niet door de beugel konden. Hierdoor heb ik mensen teleurgesteld. Dat is jammer, dat had misschien best wat minder gekund. Maar goed…. Ook daar leer je van. Ik weet nu heel goed wat ik wel en niet wil en wat wel en niet door de beugel kan.

Wat zou je ooit nog willen doen: Een wereldreis maken, eens meedoen aan Expeditie Robinson.

Droomvrouw/man: Ronald. Hij is het beste wat mij ooit is overkomen. Dat klinkt misschien vreselijk slijmerig maar het is echt zo. Ik mag in mijn handjes knijpen met zo’n fantastische vent. Hij is er altijd voor ons gezin, hij staat altijd achter me en denkt altijd met alles mee. Mede dankzij hem hebben we kunnen bereiken wat we tot nu toe met Mind & Motion bereikt hebben.

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Nergens voor. Ik ben een slechte slaper, dus please laat me slapen als ik eenmaal slaap haha.

Hoogtepunt uit het leven: Geboorte van onze prachtige stoere Dexx en natuurlijk de groei van het bedrijf.

Dieptepunt uit het leven: Overlijden van mijn lieve hond Sanne en dat ik mijn eerste rimpels begin te zien….

Volgende vluggertjesgast en waarom: Tonnis van der Wijk, eigenaar van BMAT. Hij werd eigenlijk min of meer gedwongen om als zelfstandige aan de slag te gaan. In korte tijd is hij een zeer succesvol ondernemer geworden en blijkt dat dit hem op het lijf geschreven is. En ook een beetje omdat hij samen met mij uit Friesland is geëmigreerd naar het Hogeland.

Wat wil je verder nog kwijt: Niks. Ik denk dat ik alles ruim heb toegelicht……. 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69