Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Dijkema Techniek Stitswerd, Gert Dijkema

Gert Dijkema van Dijkema Techniek is net als ik een geboren en getogen Westerwijtwerder. Sinds kort woont hij in Stitswerd aan de Stitswerderweg 24 en daar is nu ook zijn bedrijf gevestigd na vele jaren in Middelstum actief te zijn geweest. Een veelzijdig en druk bezet man is hij nog steeds met ruim 30 jaar werkervaring in the pocket! In zijn mooie nieuwe bedrijfsruimte in Stitswerd kunt u voor allerhande werkzaamheden bij hem terecht.

Van laswerkzaamheden met metaal, aluminium, rvs (las- & constructiewerk van groot tot klein), reparaties aan tractoren en machines, verkoop en onderhoud van tuin- & parkmachines en diverse diensten in de agrarische sector. Ook verkopen, onderhouden en repareren zij Husqvarna, Stilh, Viking en Toro tuin- en parkmachines. Ook voor het slijpen van de messen kunt u prima bij Dijkema terecht!

Maar ook voor agrarische hulp, chauffeurswerk, verhuur met tractor en diverse machines. Zijn spullen in de winkel niet te koop of zijn de wensen anders dan standaard? Gezamenlijk wordt gezocht naar een oplossing. Op de website staan mooie foto’s die een goede indruk geven van de werkzaamheden.

Dijkema is dealer van diverse merken, zoals Truxor amfibie machines, Aeon quads, Benza grasmaaiers, Roelama mengmesttanken en landbouwkippers,en verkooppunt van Massey Ferguson tractoren en Fella hooibouwmachines. Ook heeft Dijkema Techniek de beschikking over een Massey Ferguson 7480. Een trekker met een variabele aandrijving, zeer geschikt voor diverse werkzaamheden, zoals transport- en veldwerk, voor zowel veeteelt als akkerbouw en loonwerk.

Ook voor reparaties van tractoren en machines, het plaatsen van stalinrichtingen, het (passend) maken van hekwerken, diverse reparaties of gewoon een helpende hand bij alledaagse werkzaamheden kunt u prima bij hem terecht.

Dijkema Techniek staat garant voor een perfect resultaat, in combinatie met een goede service en kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Vraag naar de vele mogelijkheden en gunstige tarieven!

E-mail: info@dijkema-techniek.nl of mobiel: 06-53165763

Check voor meer informatie en recente foto’s van uitgevoerde projecten de website: https://www.dijkema-techniek.nl/.

Gert is ook te volgen via Facebook. Op zijn pagina zijn voorbeelden van zijn werkzaamheden te zien: Facebook Gert Dijkema.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69