Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

De 25 vluggertjes van Suzanne Bergstra

Naam: Suzanne Bergstra.

Woonplaats: Zoutkamp.

Leeftijd: 17 jaar.

Burgerlijke Staat: Vrijgezel.

Beroep: In het weekend werk ik bij restaurette Schierzicht op Lauwersoog. Verder ben ik op het moment druk bezig met vakantie vieren. Na de vakantie begin ik aan mijn tweede jaar op de NHL Hogeschool te Leeuwarden waar ik Communicatie studeer.

Hobby’s: Voetballen, sporten en me bezighouden met voeding vind ik erg leuk. Verder houd ik er natuurlijk van om gezellig een drankje te doen met vrienden en dan in het bijzonder met Michelle Koster.

Lievelingsgerecht: Dit is een lastige. Het liefste ga ik dan wokken; keuze genoeg om van alles een beetje te proeven.

Mooiste film ooit gezien: Ik heb veel films gezien, maar één van de beste die ik heb gezien is Forrest Gump. Heerlijke humor.

Mooiste sportmoment ooit: Voor mij persoonlijk is het mooiste sportgerelateerde moment denk ik het interviewen van Foppe de Haan, dit mocht ik afgelopen jaar doen voor een schoolopdracht. Heel bijzonder en ontzettend leuk, Foppe is een geweldige man.

Qua sportprestatie was het lijfsbehoud met EKC VR1 in de tweede klasse natuurlijk ook een mooi moment; een dag vol spanning, grote opluchting en een heerlijk feestje na afloop.

Mooiste boek ooit gelezen: Laten we het hier maar niet over hebben…

Kijkt het liefst naar: Mooie mannen. Daarnaast is The Mentalist ook wel een leuke serie.

Beste popsong aller tijden: Halo van Beyoncé blijft een toppertje. Eigenlijk net zoals de rest van haar nummers.

Mooiste/succesvolste versiertruc: “Ik ben geen dokter, maar ik kan je wel beter laten voelen.” *wink*

Mooiste plekjes van het Hogeland: Zoutkamp tijdens het Pinksterweekend. Het blijft een mooi gezicht als de haven vol ligt met verlichte kotters.

Favoriet vakantieland: Spanje, met als favoriete bestemming Gran Canaria.

Mooiste stad: Amsterdam is en blijft een mooie stad.

Favoriete auto: Mijn toekomstige racemonster: de Ford Fiësta!

Waar heb je spijt van: Ik heb eigenlijk niet van één specifiek iets spijt. Natuurlijk zijn er dingen die ik anders of beter had kunnen doen, maar soms is het nodig om onderuit te gaan voordat je ergens wat van leert.

Wat zou je ooit nog willen doen: Stagelopen of werken in het buitenland staat wel hoog op mijn to-do lijstje. Net als Channing Tatum trouwens. Verder wil ik graag nog veel mooie steden bezoeken.

Droomman: Een combinatie tussen de kookkunsten van Jamie Oliver, de persoonlijkheid van Rafael van der Vaart en het uiterlijk van Channing Tatum zou mij wel een tevreden mens maken, denk ik.

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Het liefst nergens voor, tenzij het gaat om een tripje naar het buitenland.

Hoogtepunt uit het leven: Het concert van Beyoncé in Antwerpen waar ik bij mocht zijn. Geweldig om op een paar meter afstand van deze heldin te staan, dat vergeet ik nooit weer.

Dieptepunt uit het leven: Het (te vroeg) verliezen van dierbaren.

Volgende vluggertjesgast en waarom: Zonder twijfel kies ik voor Gideon Steur. Ik ben ontzettend benieuwd naar de originele invulling van deze 25 vluggertjes door onze Gieter.

Wat wil je verder nog kwijt: Ik wil Michelle Koster graag ontzettend bedanken dat ze mij deze kans heeft gegeven, ik had het niet willen missen. Dankjewel kuuk’n!

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69