Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

De 25 vluggertjes van Olga Hartman

Naam: Olga Hartman

Adres, Woonplaats: Loppersum-Zuid

Leeftijd: 53

Burgerlijke Staat: gehuwd

Beroep: Projectleider versterkingspunt Overschild in het team van Nationaal Coördinator Hans Alders

Hobby’s: Mijn pony- en paardenfokkerij www.bolheim.nl, wandelen, fietsen, lezen.

Lievelingsgerecht: De verschillende (maaltijd) salades van de AH.

Mooiste films ooit gezien: I never promised you a rose garden – met Kathleen Quinlan en What dreams May come – met Robin Williams.

Kijkt het liefst naar: Series zoals Inspector Morse, Lewis, Father Brown mysteries, Haven, The Bridge, maar ook films zoals Lord of the Rings, Hunger games, etc.

Mooiste sportmoment ooit: De gouden medailles op Olympische Spelen van Anky van Grunsven met haar küren op muziek en Edward Gal met Totilas – kippenvel!!

Mooiste boek ooit gelezen: Ik lees veel en dat zijn meestal Zweedse Thrillers/Detectives zoals Henning Mankell, Cilla en Rolf Börjlind, Jussi Adler-Olsen, Arnaldur Indridason, Camilla Läckberg, Yrsa Sigurdardóttir e.a.

Beste popsong aller tijden: CD: Sad Singalong Songs – Anouk

Mooiste/succesvolste versiertruc: X

Mooiste plekjes van het Hogeland: Als je in de maanden mei t/m juli fietst door het landschap van de gemeente Loppersum waan je je in de Nederlandse Dordogne met haar groene wierdendorpen en vele prachtige monumentale panden. Mijn favoriete pauzeplek is dan op Landgoed Ewsum, met de prachtige tuin en natuurlijk de theeschenkerij.

Favoriet vakantieland: Engeland

Mooiste stad: Groningen

Favoriete auto: Kia Sportage

Waar heb je spijt van: X

Wat zou je ooit nog willen doen: Op vakantie naar Nieuw-Zeeland.

Droomvrouw/man: Mijn eigen man.

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Als ik familie of iemand van de buurt zou kunnen helpen om te vervoeren naar het ziekenhuis, of anderszins in het kader van zorg.

Hoogtepunt uit het leven: Ik heb vele hoogtepunten gehad in mijn leven, te veel om allemaal op te noemen. Maar het mogen meemaken van de geboorte van de verschillende veulens die ik heb mogen ‘vangen’ horen in een apart mooi kadertje thuis.

Dieptepunt uit het leven: X

Volgende vluggertjesgast en waarom: Ik zou graag Hennie Toolsema willen uitnodigen. Vooral om iets te vertellen over Kunstmonument dat ook dit jaar in september weer een geweldig evenement gaat worden

Wat wil je verder nog kwijt: Natuurlijk is het niet fijn om regelmatig met de negatieve gevolgen van de aardbevingen geconfronteerd te worden. Echter ik wil graag mij blijven inzetten om onze prachtige regio positief op de kaart te blijven zetten met allerlei (toeristisch) interessante evenementen, zoals Kunstmonument etc…

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69