Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

De 25 vluggertjes van Johan Staal

Naam: Johan Staal

Adres, Woonplaats: Peperweg 7 Ezinge.

Leeftijd: 59

Burgerlijke Staat: Gehuwd met Martine

Hobby’s: Sportverslagen schrijven, bezig zijn met Puurvoetbalonline, ik mag graag lezen en ik probeer drie keer per week voor mijzelf te joggen. Hardlopen wil ik het nog niet noemen.

Lievelingsgerecht: Lastige vraag. Ik ben met iemand getrouwd die geweldig lekker kan koken. Martine heeft mij veel dingen leren eten. Als ik moet kiezen ga ik voor Martine haar Bami.

Mooiste film ooit gezien: Ik ben absoluut geen filmliefhebber dus is het antwoord geen.

Mooiste sportmoment ooit: Mijn mooiste sportmoment is dat Gerry Mühren in een duel tussen Ajax en Real Madrid het hele Bernabeustadion ‘gek’ maakte door de bal tijdens de wedstrijd een paar keer hoog te houden.

Mooiste boek ooit gelezen: Kieft

Kijkt het liefst naar: Amateurvoetbalwedstrijden.

Beste popsong aller tijden: Dat is een lastige omdat het genre waar ik liefhebber van ben geen popmuziek is. Dus geen popsong dus.

Mooiste/succesvolste versiertruc: Nou ik was/ben niet echt een versierder. Als ik Martine mag geloven, en waarom zou ik dat niet doen, schijnen mijn ogen wel sprekend te zijn.

Mooiste plekjes van het Hogeland: Dat kan er maar een zijn. Dat is Noordpolderzijl. Daar is ook het as van mijn vader uitgestrooid. Nu ik dit opschrijf denk ik opeens, ik moet daar snel een keer weer heen.

Favoriet vakantieland: Ondanks dat het een corrupt land is, maar waar niet, kies ik voor Gambia. Dat land heeft veel indruk op mij gemaakt door alles ik daar heb gezien.

Mooiste stad: Alkmaar wat komt omdat Martine daar woonde toen ik haar leerde kennen.

Favoriete auto: Eentje met een prima motor, vier banden, een stuur en die mij van A naar B brengt.

Waar heb je spijt van: Spijt is een groot woord. Ik had graag Martine eerder willen ontmoeten.

Wat zou je ooit nog willen doen: Lastige vraag. Ik ben niet iemand die nog graag dingen wil doen. Ik denk meer in, wat komt dat komt en anders maar niet.

Droomvrouw/man: Het cliché van de eeuw is dat je eigen partner op één staat. Dus ik hou mij aan dat cliché.

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Degene die mij dierbaar zijn moeten mij zelfs wakker maken als ze mij nodig zijn.

Hoogtepunt uit het leven: Geen lastige vraag want de geboorte van je kinderen hoort op een te staan.

Dieptepunt uit het leven: Het overlijden van mijn vader.

Volgende vluggertjesgast en waarom: Ik kies als volgende gast voor Aalderd Duinkerken. Ik heb enorm veel respect voor Aalderd als voetballer en als persoon. Ik denk dat Aalderd prima antwoorden op de vluggertjes heeft.

Wat wil je verder nog kwijt: Ik vond het een eer om mee te werken aan deze rubriek en vond het leuk om iets van mijzelf prijs te geven.

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69