Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Sunsation Middelstum

Wat ik met Sunsation heb? Dit jaar vindt de 29e editie plaats. En daar ik van deze edities heel weinig gemist heb, mocht ik 3 jaar geleden opdraven in een reportage van RTV Noord waarin Sunsation centraal stond. In de loop der jaren hebben we veel beleefd. Heel veel lief en gelukkig minder leed wisselden elkaar af. Ik heb deelgenoot mogen zijn van prachtige concerten en optredens. Sowieso was het altijd gezelligheid troef. Vaak moest de organisatie mij de tent uitvegen. De grote namen wisten en weten Middelstum te vinden. The Golden Earring behoorde op den duur bijna tot het interieur. Maar ook moeilijke momenten passeerden de revue. Door de MKZ-crisis trilde het evenement op haar grondvesten…

Gelukkig heeft dit muziekevent de laatste jaren de stijgende lijn weer te pakken. En uiteraard is Sunsation uitgegroeid tot een begrip in het noorden. Liefhebbers van muziek en gezelligheid leggen de Sunsationdata al weken van te voren vast in hun agenda. Het reüniegehalte is hoog. ‘Oudgedienden’ die elkaar wat uit het oog verloren hebben, weten elkaar op Sunsation weer te vinden. Vorig jaar beleefde Sunsation een topeditie. Zowel het Dance-event als de Hollandse Avond ‘scoorden’ meer dan 2.000 bezoekers.

De website www.bert-koster.nl en Sunsation hebben ook wat met elkaar. Het was nog in mijn ‘proeftijd’ toen ik een verhaal mocht schrijven over 25 jaar Sunsation. Vooral vorig jaar intensiveerde de samenwerking en dit jaar mag ik nog meer doen om dit prachtig evenement in de spotlights te zetten. In ruil daarvoor gedogen ze mijn aanwezigheid tijdens alle avonden en is Sunsation nu de 30e adverteerder op deze website!

Binnenkort begint de voorverkoop van munten en kaarten. De start van een altijd spannende voorbereidingsperiode die in april weer tot een mooie ontlading moet komen. We zijn er bij en dat voelt prima! Uiteraard valt er nog veel meer over dit geweldige muziekfestijn te vermelden. Maar daarvoor verwijs ik u graag door naar onderstaande ‘informatiekanalen’!

Meer weten over Sunsation? Check: www.sunsation.nl.

U kunt Sunsation ook volgen via Facebook: Facebook Sunsation.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69