Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

E-ventive, Eling Zuidhof

Het is 2 jaar geleden dat broer Wiebrand mij in het oor fluisterde om een soort van Club van 50 op te richten. Nadat hij lange tijd voorzitter, penningmeester en secretaris van deze bijzondere club is geweest, vond ik dat in het begin van dit jaar wel welletjes. Het was mij duidelijk geworden dat deze club niet zomaar gevuld zou gaan worden en dus ging ik actief de boer op. En nu, 11 maanden verder, kan ik gerust stellen dat er een reden is voor een klein feestje want vandaag mag ik de 50e lid van de Club van 25/50 presenteren!

En, toeval of niet, als er iets te vieren valt is DJ Eling Zuidhof van E-ventive altijd in de buurt te vinden. Zo ook in dit bijzondere geval. Want Eling is met E-ventive namelijk de 50e lid van deze club geworden. Hartelijk dank hiervoor en deze dankwoorden gaan natuurlijk ook uit naar alle 49 andere leden! In de hoop dat deze mijlpaal geen eindstation is maar slecht een aanloopje naar nog mooiere hoogtepunten…

‘Wat moeten de mensen weten van E-ventive?’ Dat was de beginvraag van mijn interview met de veelzijdige entertainer Zuidhof bijna 2 jaar geleden. En het antwoord op deze vraag is natuurlijk een prachtige introductie van de ondernemende Eling: “E-ventive is gespecialiseerd in het organiseren van evenementen. Denk hierbij aan bedrijfsfeesten, muziekfestivals, dance events en beursdeelnames. Samen met de opdrachtgever werken wij een concept uit, dat vervolgens door ons van het begin tot het eind georganiseerd wordt!”

“Hierbij gaan we uit van de input die we van de opdrachtgever krijgen. Uiteraard speelt het beschikbare budget hierbij een belangrijke rol. Naast het organiseren van evenementen verzorgen wij ook de boekingen van diverse artiesten en dj’s. Zelf ben ik ook nog regelmatig ergens achter de draaitafel te vinden in kroegen, discotheken en op festivals.” Met het dj-gebeuren krijgt Eling het overigens steeds drukker. Hij is tegenwoordig vaak als feestDJ te vinden in Café Klein Amsterdam in Groningen.

Een ook niet te onderschatten bijdrage levert Eling sinds 2005 als vrijwilliger voor Sunsation. Een jaar eerder had hij bij de organisatie aangegeven dat hij wel ideeën had om bepaalde veranderingen door te voeren. Er werd toen aan hem gevraagd om een en ander uit te werken in een voorstel. Zo is het huidige Dance-event ontstaan met meerdere dancestylen. Dit dance-event trekt jaarlijks meer dan 2.000 bezoekers naar het Sunsation festival terrein. Achteraf gezien zijn meest bijzondere project want hier is toch het grote organiseer- en regelwerk begonnen. Een geweldige impuls voor het creatieve denken…

Wilt u nog meer weten over de 50e lid van de Club van 25/50 (die ook regelmatig een mooie gastcolumn voor de website aan het papier toevertrouwd), check dan een van de twee Babbelen met Bert interviews. Mailen (info@e-ventive.nl) of bellen (0595 854 020) kan natuurlijk ook.

Babbelen met Eling

Babbelen met Eling over Sunsation

En als rasentertainer is ook het schrijven hem wel toevertrouwd:

Keuzes, kuddes en Louis van Gaal

De Kuif

Op z’n Duits

Multimiljonair

In de put

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69