Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Anne Vlieg, tafeltennistrainingen en levering tafeltennismaterialen via Sport Europe

Ik ken Anne Vlieg n.a.v. een uitgebreid interview van jaren geleden. Een interview vol met prachtige verhalen van deze zeer bevlogen sportman. Anne is één van de beste tafeltennissers die ons land voortgebracht heeft. Vele interlands brachten hem over de hele wereld. Met Midstars speelde hij vroeger in de eredivisie en ook Europees stond hij zijn mannetje.

Inmiddels heeft hij zich grotendeels op het geven van trainingen toegelegd. In een recent verleden deed hij dat bijvoorbeeld bij Midstars en hun eerste team, de Klimaatgroep Stars, uitkomend in de landelijke eredivisie.

Maar ook kun je via Anne nog steeds de nodige sportartikelen bestellen en dan met name op tafeltennisgebied. Van ballen tot tassen en van tafeltennistafels tot complete bats. Hij werkt hiervoor nauw samen met Sport Europe, dé tafeltenniswinkel van de Benelux. Voor dit bedrijf verzorgt hij in het zuiden, voornamelijk in Vught, wekelijks twee trainingsdagen voor enthousiaste liefhebbers van de sport, zowel op professioneel als amateurniveau.

Het blijft dus niet bij verkopen alleen. Ook in het noorden kunt u nog steeds één of meerdere trainingen of clinics krijgen van deze immer enthousiaste en bevlogen tafeltenniscoach. Zo start hij binnenkort met het geven van trainingen voor medewerkers van het Provinciehuis in Groningen en wordt er binnenkort een clinic in de wijk Beijum georganiseerd. Nog steeds geeft hij met veel plezier paratrainingen voor mensen met een fysieke beperking.

Anne zegt over zichzelf als trainer: “Ik denk veel over het spelletje en de benadering van mensen na. Ik kan mijn spelers de waarheid vertellen zonder ze te beledigen!” Daarbij heeft Anne een sporttas vol met prachtige verhalen, een genot om naar te mogen luisteren na een intensieve training!

Indien u contact met Anne wilt:

E-mail: annevlieg56@gmail.com of bel 06-51345630.

Babbelen met Anne Vlieg

Check ook eens de website van Sport Europe: www.tabletennisstore.eu.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69