Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Babbelen met Bert

De babbelgast van deze week is een bijzondere. Het gaat hier om één van de bekendste burgemeesters van Nederland, Albert Rodenboog. Een verrassend, ontroerend en onthullend gesprek met natuurlijk aandacht voor de NAM en Den Haag maar ook veel positief gemeente Loppersum nieuws, inclusief de mooiste plekjes. En antwoord op de vraag waarom onze burgemeester nooit uit Loppersum kan verhuizen, hoe het voelt om opa te zijn en het gemis van zijn vader…..
‘Waarom word je nu burgemeester van de gemeente Loppersum, dat is zo’n rustige gemeente, daar gebeurt nooit wat’?! Een reactie op zijn benoeming als burgervader, de realiteit is een stuk spannender…..

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69