Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Lancering Website

Goedemorgen,

 

Gelukkig bestaan we nog. Het zou toch wat geweest zijn, al dit werk voor niets…..

Goedemorgen,

 

Gelukkig bestaan we nog. Het zou toch wat geweest zijn, al dit werk voor niets….. Naar buitend kijkend sneeuwmiezert het, het zijn de donkere dagen voor kerst. Het feest van het Licht en de geboorte van Jezus. Je zou het in deze seculerende tijden bijna vergeten. Maar vandaag is ook een beetje de dag van de geboorte van mijn website ‘Bert Koster – tekstschrijver’. Met gepaste trots gooi ik hem op dit moment via de mail de lucht in, straks via facebook. Eigenlijk binnen 2,5 week tot stand gekomen.
Ik ben daarbij heel veel dank verschuldigd aan mijn vriendin Miranda, die mij middels een facebookberichtje dermate pushte dat ik voor mijn gevoel niet meer terug kon….’Zij gelooft in mij’ is dan een toepasselijk nummer denk ik! Daarnaast ook dank voor de creatieve ondersteuning en het kritsch meedenken.
Verder ook heel veel dank aan mijn buurvrouw Daniëlla Blanken van DABL design die direct al aanbood om geheel kosteloos de site voor mij te maken en zich er in creatief opzicht helemaal op uitgeleefd heeft. En persoonlijk vind ik hem heel mooi geworden! Heel veel dank buuf hiervoor! Ook Wim Blanken hartelijk dank voor het afstaan van je vrouw en de ondersteuning in de adviezen wat betreft de aanschaf en installatie van de benodigde apparatuur.
Verder ben ik Marcel Verkerk dank verschuldigd. Ongeveer een jaar geleden heeft hij mij (on)bewust de ideeen aangedragen op een verjaardagsfeestje die waarschijnlijk in de nacht van 3 op 4 december 2012 resulteerden in de indeling van de website. Ook Johan Staal bedankt voor het enthousiast meedenken en de mooie woorden in ‘Babbelen met Bert’. En natuurlijk iedereen die ooit eens een keer tegen mij gezegd heeft ‘Met dat schrijven van jou, daar moet je iets mee gaan doen’.
Nieuwsgierig geworden, hier is het resultaat: www.bert-koster.nl. Een leuk bericht in het gastenboek wordt heel erg gewaardeerd…
In de hoop dat de site veel bekeken en gelezen wordt wens ik jullie allemaal hele mooie kerstdagen en een prachtig 2013 toe!
Bert Koster

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69