Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Handelsonderneming Elsinga Niezijl

Jawel, de website kent een mooie primeur. Want voor het eerst verbindt een ondernemer uit Niezijl zich aan mijn site. Niezijl, een dorpje nabij Zuidhorn met een dikke 400 inwoners, is de plaats waar onze zeer gewaardeerde viervoeter Zhiva het levenslicht zag. Maar het is ook de plaats waar Ben Elsinga woont en zijn Handelsonderneming Elsinga runt. Hij nam onlangs contact met mij op over de adverteerdermogelijkheden op mijn website en onder de noemer ‘het wordt hoog tijd dat ik wat meer aan mijn naamsbekendheid werk’, is hij lid geworden van de Club van 55 van mijn website.

Ben heeft geen alledaagse onderneming. Want Handelsonderneming Elsinga is een jong bedrijf dat zich richt op de in- en verkoop plus reparaties van ‘jong gebruikte tweewielers’. Kortom, van fietsen die nog niet zo oud en daardoor compleet afgeragd zijn. ‘Elke fiets komt bij ons door de werkplaats heen en wordt op vele punten nagekeken en waar nodig worden onderdelen vervangen.’ En daardoor krijgt zo’n fiets dus een tweede levenskans. Goed voor de duurzaamheid maar ook goed voor de portemonnee bij een wat smallere beurs. Zo kunnen mensen die een waardebon van diverse deelnemende gemeentes of Stichting Leergeld hebben gekregen deze bon bij ons verzilveren.’

En het gaat hier niet om slechte kwaliteit fietsen hoor: ‘Al onze fietsen worden ingekocht bij rijwielzaken als inruilers. Ook zijn wij geregistreerd fietsopkoper en hebben wij een DDR-registratie. Uw oude fiets kunnen wij inruilen op handelsbasis. Wel wordt het framenummer vooraf gecontroleerd op stopheling.’

Elke fiets wordt vakkundig rijklaar gemaakt. Zo krijgt iedere fiets een complete onderhoudsbeurt alvorens deze aan de klant wordt aangeboden. De volgende werkzaamheden worden onder andere toegepast bij het rijklaar maken van een fiets: de ketting, de remmen en de versnellingen worden afgesteld en indien nodig vervangen, de wielen worden gecontroleerd op spelingen of slagen, de banden worden gecontroleerd op slijtage en de verlichting wordt gerepareerd of eventueel vervangen. Vervolgens worden de fietsen te koop aangeboden op Marktplaats, Instagram en Facebook.’

Ook de garantie is gegarandeerd: ‘Al onze fietsen worden standaard afgeleverd met 1 maand aankoopgarantie. Deze garantie is van toepassing op de volgende onderdelen: trapas, achter- en vooras, frame en wiellagers. Mochten er zich na de garantietermijn problemen voordoen bij de fiets die niet zijn veroorzaakt door eigen toedoen dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een passende oplossing.’

Op naar Niezijl dus waar veel fietsen een tweede kans krijgen. Meer weten over Handelsonderneming Elsinga, bijvoorbeeld over de openingstijden? Klik dank even op deze link: https://www.elsingahandel.nl/. Ben is ook te volgen op Facebook (https://www.facebook.com/profile.php?id=100085186385818) en Instagram (https://www.instagram.com/handelsonderneming_elsinga/).

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69