Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Derks Installatietechniek Hornhuizen

Vorig jaar circuleerden de vluggertjes een tijdje in de omgeving van Hornhuizen. De plek waar ook Derks Installatietechniek gevestigd is. Met als gevolg dat de eigenaars Henk Derks en Jos Bronkema, alsmede enige personeelsleden, zich mooi aan ons konden voorstellen. En dat deden ze met de nodige humor. Misschien zou de Club van 55 van mijn website wel iets voor ze zijn, dacht ik toen al.

En gelukkig dacht Jos Bronkema er net zo over want hij reageerde enthousiast op mijn vraag. De enige kanttekening die hij plaatste was dat hij zich niet met het opstellen van de tekst bezig wilde houden. Logisch natuurlijk als je in de installatietechniek zit. Dat onderdeel van deze overeenkomst neem ik dus graag van hem over.

En daarbij direct een oproep voor nieuw personeel want het is zo druk dat Jos eigenlijk wel ondersteuning kan gebruiken op kantoor. In Hornhuizen zijn ze namelijk op zoek naar een planner/calculator/werkvoorbereider. Dus mocht je na het lezen van dit stukje denken, dat lijkt mij wel een gezellige club om voor te werken mail dan snel even naar jos@derksinstallatietechniek.nl.

Wat Derks Installatietechniek precies doet dat valt prima op de website te lezen: ‘Wij zijn de vakmannen van Derks Hornhuizen voor gas, water en elektra. Want echte vakmanschap bestaat nog. Of het nu gaat om een CV-ketel, de renovatie van de badkamer of een nieuwe groepenkast. Het product en de installatie moet doen wat u ervan verwacht. Onze vakmannen staan garant voor kwaliteit!’

‘Op alle geleverde producten krijgt u een uitstekende garantie. Die garantie verlenen we uiteraard ook op alle producten die we installeren. Daarnaast is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten om uw installatie in topconditie te houden. Ook geven wij u graag passend advies op maat over duurzame energie.

Wij zijn aangesloten bij een brancheorganisatie en zijn een gecertificeerd bedrijf. Dit betekent dat wij uw installatiewerk volgens de huidige eisen op een veilige manier uitvoeren. Daarbij hebben we altijd oog voor energiezuinige installaties en betere alternatieven want wij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en leveren het apparatuur om duurzaam en veilig te ondernemen én leven mogelijk te maken!’

De website staat vol met handige en praktische tips en mooie actiefoto’s. Zeker een bezoekje waard dus: www.derksinstallatietechniek.nl. Contactgegevens: 0595-850439 (Bereikbaar tussen 07.30 en 16.30 uur) of info@derksinstallatietechniek.nl.

Neem dus snel contact op met deze water-, gas- en elektravakmannen die ook het aanleggen en installeren van bijvoorbeeld dakbedekking, zinkwerk, waterontharders en zonnepanelen niet schuwen!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69