Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De AED-cie komt volgende week naar u toe!

Het is de hoogste tijd dat de Stichting AED Commissie Middelstum weer iets van zich laat horen. Want volgende week komen wij met onze collectanten langs in alle straten en gangen in Middelstum en omstreken voor onze jaarlijkse collecte. Dit keer is onze collectebus zelfs voorzien van een QR-code waardoor u door te scannen uw gift aan ons kwijt kunt. Warm aanbevolen want als altijd wordt uw bijdrage goed gebruikt. Denk hierbij aan onderhoud en vervanging van de zeven AED’s die wij rijk zijn.

Wat ons op het volgende brengt. Want vorig jaar zijn twee van de zeven AED’s vervangen omdat ze het einde van hun doorlooptijd hadden bereikt. En dat is gelukt ondanks een bijna lege oorlogskas. Want een jaar eerder konden we niet collecteren en onze laatste Plus-Appel-Actie stamt al weer van drie jaar geleden. De invloed van Corona heeft zich laten gelden.

Gelukkig kunnen stichtingen en verenigingen in Middelstum in tijden van nood een beroep doen op het SNS-fonds Middelstum. Een mooie geste waarvan wij uiteraard graag gebruik gemaakt hebben om twee AED’s te kunnen vervangen. U begrijpt dat we heel blij zijn dat het SNS Fonds Middelstum dat verzoek gehonoreerd heeft! Hartelijk dank hiervoor! Het geeft ons de mogelijkheid om verder te bouwen aan een hartveilig Middelstum.

Uiteraard willen wij graag onze reserves weer opbouwen zodat we qua onderhoud onszelf kunnen bedruipen. Maar er speelt meer. Want tussen nu en drie jaar moeten wij nog vijf ‘oude’ AED’s vervangen. Hierbij nog even de locaties van al onze zeven AED’s: Gezondheidsplein Middelstum, Hippolytushoes, Installatiebedrijf Harm Bruin (deze locatie is in de plaats gekomen van Zalencentrum Vita Nova), IJsbaangebouwtje, Hippolytushal, Toornwerd (daar waar vroeger Timmerfabriek Oomkens zat) en het dorpshuis in Westerwijtwerd.

Naast onze collecte, proberen we uiteraard op nog meer manieren aan geld te komen. Zo hebben we meegedaan aan Rabobank’s ‘Clubsupport’. Deze actie, waarbij Rabobank-leden op ons konden stemmen en waarbij elke stem ons weer geld opleverde, heeft €349,11 opgebracht! Alle stemmers, hartelijk dank!

Tot slot nog de oproep voor nieuwe collectanten. We zijn nu met zijn veertienen maar er kunnen zeker nog een paar bij. Per nieuwe collectant kunnen we weer wat extra straten ‘belopen’.  Mocht u ons willen helpen, mail dan gerust naar simonevandijken@gmail.com.

Mocht u onze collectanten gemist hebben, maar ons wel willen steunen, dan kan dat natuurlijk altijd. U kunt uw gift overmaken naar NL31 RABO 0102 9855 61, t.a.v. Stichting AED-commissie Middelstum. Bij voorbaat hartelijk dank!

De AED-commissie Middelstum

Simone van Dijken

Pier Smit

Rob Ellens

Rianne Jacobs

Bert Koster

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69