Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Sunsationbestuur verwacht stormloop op combikaarten tijdens voorverkoopdag!

Het is woensdag 23 februari wanneer ik met een gedeelte van het Sunsationbestuur (die in zijn voltalligheid bestaat uit Martijn Wilpstra, Jacob ten Berge, Tjaart Huizinga, Mattias Tepper en Wouter Timmer) vooruitblik op de voorverkoopdag die op zaterdag 5 maart van 10.00 tot 16.00 uur plaats zal vinden op het Sunsation-festivalterrein nabij Ewsum in Oosterburen – Middelstum. De mannen hebben de afgelopen dagen na de versoepelingmededelingen van onze regering vol gas gegeven om tijdens de eerste twee weekenden van april weer ouderwets te kunnen knallen….

Na maanden onzekerheid is het nu alle remmen los mannen?

Op de achtergrond zijn we de afgelopen maanden altijd door blijven gaan met de voorbereidingen van de 2022-editie. Maar het is de afgelopen weken snel gegaan met de coronaversoepelingen, dat is zeker. We waren echter wel zo goed voorbereid dat we nu ook direct door kunnen schakelen om Middelstum en omgeving begin april op twee geweldige weekenden te trakteren!

De voorverkoopdag vindt 5 maart voor het eerst plaats op het festivalterrein?

Dat klopt inderdaad en dat heeft enige redenen. Allereerst horen en voelen we aan alles dat heel veel mensen wel weer zin hebben in een feestje, en dat is nog zachtjes uitgedrukt. We verwachten dan ook op onze voorverkoopdag een stormloop op onze zeer aantrekkelijk geprijsde combikaarten. Ook de munten kunnen alvast met een (kleine) korting worden aangeschaft.

En om die toeloop te kunnen faciliteren is de oude verkooplocatie aan de G.A.-straat 5 naar verwachting te klein, denk bijvoorbeeld aan de parkeergelegenheid, om iedereen snel te kunnen helpen. We moesten hiervoor in de afgelopen jaren reeds alle zeilen bijzetten. Het was dus uitzien geblazen naar een andere locatie en wat is er dan mooier om te kiezen voor de plek waar over dik een maand de prachtige rode feesttent eindelijk weer zal worden opgebouwd?!

Tijdens deze voorverkoopdag zijn de eerste contouren van het festivalterrein reeds zichtbaar want het ‘aanrij- en aanlooppad’ door het weiland richting de tent zal er al liggen om de bezoekers naar de kassawagens te leiden! Zo kom je vanzelf in de feeststemming.

De combikaart is weer zeer aantrekkelijk geprijsd zie ik wel!

Tja, waar krijg je nog vier zeer aantrekkelijke feestavonden aangeboden voor iets meer dan €10,- per avond? We durven rustig te stellen, dat zie je nergens! De prijs van de combikaarten is voor dit jaar vastgesteld op €42,50 per stuk en daarmee heb je vrij toegang tot Sunsation Live, Klimaatgroep Hollandse Avond, Back To The 90’s & 00’s en het Sunsation Dance Event. Hierin is voor het eerst sinds lange tijd ook het toiletbezoek opgenomen!

Bij de kassaverkoop zou je voor al dit moois €80,- moeten betalen wanneer je alle avonden wilt bezoeken, we geven dus bijna 50% korting. En als je er toch bent, koop dan gerust de eerste munten want ook daarop krijg je korting. Op de avonden zelf kosten deze per stuk €2,50 en dat is net zoveel als tijdens de vorige editie in 2019.

Dit is verdikkie het eerste grote buitenevenement in de regio mannen!

Ja, geweldig niet?! Als altijd trappen wij in het hoge noorden het festivalseizoen voor de Paasdagen af. En dat na twee jaar afwezigheid. Dat geeft dit alles nog een extra mooie lading. Voor onze nieuwe gemeente Eemsdelta is het evenement ook een mooie primeur én vuurdoop. Alle hulde en dank aan hen want ze helpen ons geweldig mee. Samen moet het ons lukken om op 1, 2, 8 en 9 april vier heerlijke feestavonden te organiseren.

Ook onze vrijwilligers zitten allemaal enthousiast startklaar en hebben er net als ons enorm veel zin in. Graag tot ziens dus op zaterdag 5 maart op het festivalterrein Sunsation! Kun je hier iets mee? We hebben zo namelijk nog een afspraak staan met onze drankleverancier. Je merkt het al, het is topdrukte. Maar alles voor de goede zaak natuurlijk!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69