Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

4in1 Service Winsum, Frank Satnarain

Laatst was ik op Het Aanleg in Winsum bij Totaal Wonen en ik zag dat 4in1 Service er tegenover zat. ‘Zou Frank ook belang hebben bij het adverteren op mijn website?’, dacht ik hardop. ‘Vast wel’, aldus Stef Knot. En laat dat nu inderdaad het geval zijn. Al viel het niet mee om Frank aan de lijn te krijgen want het is en blijft onverminderd druk bij 4in1 Service. Gelukkig waren we er later na een goed gesprek snel uit.

Daarbij had ik het voordeel dat ik de helft van het personeel al ken via de vluggertjesrubriek. Johnny Tempel opende het bal en vorig jaar kwam Frank aan bod. Dat scheelt want hij is niet zo van de interviews. Maar door deze bijdrage, kunt u al de nodige ins en outs lezen over deze bedrijvige bedrijfseigenaar: https://bert-koster.nl/2022/10/06/de-25-vluggertjes-van-frank-satnarain/. Door deze bijdrages krijg ik het idee dat het er een gezellige boel is. Wel tussen het harde werken door natuurlijk.

Want wat is 4in1 Service nu eigenlijk? Op hun website lezen we dat ze dé fulltime specialist zijn op het gebied van machines en gereedschappen voor tuin en park, de kleine bouw en transport. Of het nu gaat om een grasmaaier, betonmolen, steiger of minikraan, 4in1 Service verhuurt en verkoopt, repareert en onderhoudt werkelijk waar alles. Zo hebben we in één prachtige volzin hun dienstenpakket compleet samengevat! En dat allemaal sinds 2005 met een klein team aan specialisten waaraan Frank sinds 2018 leiding mag geven toen hij eigenaar van 4in1 Service is geworden.

Wat er zoal verkocht wordt? Bouwmachines- en materialen, tuin- en parkmachines plus gereedschappen, aanhangers & transport, steigers en quads en Makita tuinmachines en powertools. Al deze apparaten kunnen dus ook gehuurd worden en daarbij voor onderhoud en reparatie worden aangeboden. Verkopen, verhuren, onderhoud en reparatie dus aan Het Aanleg in Winsum, met recht een 4in1 Service dat wordt aangeboden!

Nieuwsgierig geworden? ‘U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom in Winsum. Wij adviseren u graag over de diverse machines en gereedschappen!’ Wilt u meer weten? Check dan gerust even www.4in1service.nl. Men is uiteraard ook te volgen via Facebook: https://www.facebook.com/4in1ServiceWinsum. Contactgegevens: 0595-442705 of info@4in1service.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69