Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Noorderwind Films Uithuizen, Martijn Tjoelker

In het recent verleden is Facebookconnectie Martijn Tjoelker al eens opgenomen in de Club van 55 van mijn website. Eerst met Noorderwind Computers (www.noorderwindcomputers.nl) en vorig jaar met Noorderwind Films. Toen ik hem onlangs benaderde met de vraag of hij hiermee door wilde gaan, gaf hij aan graag weer mee te willen doen maar nu als ‘middenadverteerder’. En dat dus met zijn nieuwe ondernemingstak Noorderwind Films waar Martijn graag wat meer de focus op wil leggen. En dat is geen enkel probleem natuurlijk.

Destijds nieuwsgierig geworden, klikte ik door naar zijn mooie website. Op de homepage werd ik direct al geraakt door een prachtige foto van een ondergaande zon, vast geschoten ergens langs onze mooie Waddenkust. Daar las ik ook waar Noorderwind Films voor staat: ‘Wij zijn een creatief film- en videoproductiebedrijf. Onze films zijn net zo uniek als onze klanten en leggen het ware verhaal van jullie vast. Discretie is van het grootste belang, je zult ons nauwelijks opmerken, maar we zullen elk lach-, traan- en magisch moment vastleggen en een prachtige film maken die je steeds weer opnieuw wilt zien. Als u of uw organisatie een verhaal te vertellen heeft, een idee om te delen of te verspreiden, kan Noorderwind Films u helpen dit tot leven te brengen.’

Dat nodigde direct uit om even verder te kijken. Een aantal clips en korte films geeft een goed beeld van waartoe Noorderwind Films in staat is. Enkele mooie reviews doen de rest. De videografen Martijn en Nelleke zijn uitstekend geschikt voor elke videojob, zo blijkt. En de diensten ‘Trouwfilm’ en ‘Livestream’ worden in het kort uitgelegd, inclusief het bijbehorend kostenplaatje.

Nog niet overtuigd? Lees dan deze volzin maar eens: “Wij zijn videografen die trouwfilms vastleggen. Onze stijl is te omschrijven als “filmische sfeer”. De trouwdag zelf heeft veel sterke en emotionele momenten. Dus in plaats van deze in scène te zetten, richten we ons op het vastleggen van deze speciale momenten die niet opnieuw kunnen worden gecreëerd. We gaan altijd discreet te werk tijdens het filmen. Ons doel is om zo onzichtbaar en onopvallend mogelijk te zijn. Wij zijn jullie gasten met een camera. Wij geloven dat dit de beste manier is om één van de belangrijkste dagen van jullie leven vast te leggen.”

Nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact met Martijn op via 0595-727030 of via info@noorderwindfilms.nl. Noorderwind Films is ook te volgen via Facebook (Facebook Noorderwind Films) en Instagram (Instagram Noorderwind Films). Mooie films en video’s en meer informatie vindt u op www.noorderwindfilms.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69