Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

DELTA Netwerk, Sandra Herkströter en Charlotte Bakker

Onlangs kreeg ik een mail van Sandra Herkströter waarin ze aangaf dat het de hoogste tijd werd dat we elkaar leerden kennen. Sandra ken ik natuurlijk vanuit de politiek want in een nog niet zo ver verleden was ze wethouder van de SP in de voormalige gemeente Eemsmond en raadslid in de gemeente Het Hogeland. De kennismaking vond plaats op Ewsum in Middelstum. Er zijn mindere plekken inderdaad.

Daar leerde ik ook de uit Roden afkomstige Charlotte Bakker kennen. Beiden werken momenteel voor de razendsnel om zich heen ‘grijpende’ DELTA Netwerk, verantwoordelijk voor de aanleg en onderhoud van glasvezel voor gigasnel internet. Sandra is daar stakeholder coördinator, Charlotte kwartiermaker. Eerder had ik van gastcolumnist Olaf Kessels gehoord dat ook hij voor deze organisatie werkt.

DELTA Netwerk is onderdeel van één van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Zij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel in Nederland en hebben de ambitie om zo veel mogelijk mensen toegang te bieden tot hun gigasnelle glasvezelnetwerk.

De afgelopen jaren heeft de gemeente Het Hogeland kennis gemaakt met DELTA Netwerk, veel mensen hebben zich via hen aangesloten. Nu is de gemeente Eemsdelta aan de beurt. Zij leggen dit supersnelle netwerk kosteloos aan naar elke woning. Men hoeft niets voor de aansluiting te betalen en het verplicht ook verder tot niets. Het enige wat nodig is, is toestemming voor de werkzaamheden om de glasvezelaansluiting bij je thuis te plaatsen. Je kunt dan op elk moment, wanneer je dat wilt, eenvoudig overstappen naar glasvezel.

Om gebruik te maken van de glasvezelverbinding dien je wel een abonnement af te sluiten bij één van de aangesloten telecomaanbieders. Vanaf begin maart is de aannemer bezig met de woningschouw en de eerste voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg zijn opgestart. Binnen nu en een jaar zullen zij op vele plekken in de gemeente een glasvezelaansluiting aanleggen.

Waarom kiezen voor DELTA Netwerk:

  1. Ze zijn dé glasvezel internetspecialist van Nederland en leggen al ruim 11 jaar glasvezel aan. Inmiddels hebben al zo’n 1 miljoen huishoudens en bedrijven toegang tot het landelijke netwerk van DELTA Netwerk. En daar komen elke week zo’n 6.000 adressen bij. Op naar 2 miljoen huishoudens en bedrijven die in 2025 gebruik gaan maken van de nieuwste generatie glasvezelinternet.
  2. Dat doen ze niet alleen in dorpen en steden maar ook in meer afgelegen plattelandsgebieden want DELTA Netwerk vindt dat iedereen recht heeft op razendsnel internet.
  3. Ze bieden gigasnel internet met snelheden tot 8 gig.
  4. Zij luisteren altijd heel goed naar de wensen van een klant, geven ze een keuze en doen altijd wat ze beloven.

Binnenkort komen we middels een uitgebreid interview met Sandra en Charlotte alles te weten over DELTA Netwerk, de voordelen van glasvezel en de planning voor de gemeente Eemsdelta. Maar voor nu mag ik ze namens DELTA Netwerk introduceren als nieuwe ‘middenadverteerders’ van de website. Voor meer informatie, klik gerust op www.deltanetwerk.nl. DELTA Netwerk is ook te volgen via Facebook: https://www.facebook.com/deltanetwerk.

Babbelen met Sandra en Charlotte

Daan, glasvezelloog

Daan, glasvezelloog – deel II

Daan, glasvezelloog – deel III

Daan, glasvezelloog – deel IV

Heeft u gerichte vragen voor Sandra of Charlotte? Hierbij hun mailadres: sandra.herkstroter@deltafiber.nl / charlotte.bakker@deltafiber.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69