Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Menno Brontsema, huurjedakkoffer.nl Uithuizen

Vorig jaar was daar de adverteerdervraag van Menno Brontsema uit Uithuizen over de mogelijkheden om zijn onderneming huurjedakkoffer.nl onder de aandacht te brengen. Met als gevolg dat hij nu toetreedt tot de vermaarde Club van 55 van mijn website. Het is altijd leuk om te lezen hoe ideeën voor een nieuwe onderneming ontstaan. En dat geldt zeker voor die van Menno.

‘In de zomer van 2017 kregen we de sleutel van ons nieuw huis. Een zomervakantie zat er voor ons niet in. We hebben de hele zomervakantie geklust. Aangezien we niet op vakantie gingen, hing onze dakkoffer doelloos in de schuur. Ik heb toen besloten om onze dakkoffer te huur aan te bieden op Marktplaats. De dakkoffer ging al snel op vakantie. Er kwamen veel aanvragen binnen voor het huren van een dakkoffer en ik moest een aantal keren nee verkopen. Dat voelde niet goed en de jaren erna is het assortiment steeds verder uitgebreid. Na een drukke zomer in 2020 is het idee ontstaan om huurjedakkoffer.nl op te richten!’

En inmiddels heeft Menno een heel assortiment dakkoffers in de aanbieding en daarbij voor bijna elk type auto een bijpassende dakdrager. Ideaal wanneer je auto voor een (uitgebreide) vakantie te weinig ruimte heeft. Met een dakkoffer vervoer je eenvoudig, gemakkelijk en veilig je spullen. ‘Als je een dakkoffer bij ons huurt dan monteren we samen de dakkoffer en weet u hoe het systeem werkt’. Tevens geeft hij een goed advies welk type dakdragers toe te passen. Dit hoef je dus zelf niet uit te zoeken.

Op de website www.huurjedakkoffer.nl kom je alles te weten over de soorten dakkoffers en dakdragers en wat de kosten voor de huur zijn. De voordelen van het huren van een dakkoffer wil ik u niet onthouden:

  • Gratis advies;
  • Hulp bij montage;
  • Prijsvriendelijk;
  • Duidelijk kostenplaatje;
  • Gerenommeerde merken;
  • Vriendelijke service;
  • Grote voorraad koffers en dragers.

Onlangs is het assortiment verder uitgebreid. Het is inmiddels ook mogelijk om een trekhaakkoffer te huren. Ideaal voor elektrische auto’s of extra bagageruimte naast een dakkoffer.

Menno heeft met huurjedakkoffer.nl al een grote vaste klantenkring opgebouwd. De plannen en ambities voor een mooie toekomst zijn er, getuige de zin: ‘Ik zou het heel gaaf vinden wanneer heel Nederland op reis gaat met een dakkoffer van huurjedakkoffer.nl’.

Meer informatie is te verkrijgen via menno@huurjedakkoffer.nl en de onderneming is ook te volgen via Facebook:  https://www.facebook.com/dakkofferhuur en LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/huurjedakkoffer-nl/

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69