Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Een update over Eetcafé Kloaverstee!

Het lijkt betrekkelijk rustig in en rond Eetcáfe Kloaverstee maar schijn bedriegt hé?

Och man, ‘breek mie de bek nait op’n’. Van rustig afwachten tot ik open kan is geen sprake. De dagen vliegen voorbij. Wat (kleine) dingetjes aanpakken en aanpassen in het voormalig Brouwerspand, gesprekken voeren met de diverse vlees- en drankleveranciers, (bar)aanpassingen aan de tap om het Heineken bier straks goed te kunnen laten stromen, enz. enz..

Het streven is er naar om zo snel mogelijk open te kunnen toch?

Absoluut, ik zal zo weer met de gemeente Eemsdelta bellen. Want alles staat of valt met de vergunningverlening. De aanvraag is in februari de deur uitgegaan nadat alles definitief geregeld was en ik hoop op een snel antwoord wanneer ik open kan. Daarom ben ik nu wat huiverig om reeds een definitieve openingsdatum te noemen.

Het zou mooi zijn wanneer dit ergens in april kan, het liefst in het begin van de maand natuurlijk. Maar voor hetzelfde geldt duurt het vergunningstraject nog enige weken langer. Juridisch gezien moet alles wel kloppen voordat ik hier de deur open.

Stapje voor stapje kom je telkens een stukje verder dus?

Dat klopt inderdaad, maar ik kan geen ijzer met handen breken natuurlijk. Deze week ben ik druk bezig met de afronding van de menukaart, zodat deze naar de drukker kan. Dat geeft qua menusamenstelling weer wat rust.

Of ik nog extra personeel nodig heb? Dat is ook nog een dingetje inderdaad. Ik zal zelf in het begin zo veel mogelijk in de keuken te vinden zijn maar kan uiteraard niet alles zelf doen. Mochten er mensen zijn die geïnteresseerd zijn in een horecabaan bij Eetcafé Kloaverstee, mail dan gerust een korte motivatie en je CV naar pieterklaver44@gmail.com.

Zo te horen is je hulp dringend gewenst.

Jaja, er wordt al weer aan mij getrokken. Maar het is voor de goede zaak hoor. Esther Goedhart van Dinercafé Winneweer is hier om mij de fijne kneepjes van het pizza bakken bij te brengen. Al het benodigde materiaal hiervoor is immers aanwezig. Maar dat is voor mij wel weer een nieuwe tak van sport en vereist dus de nodige oefening. En dus moet ik nu vol aan de bak om een en ander onder de knie te krijgen.

Met de mededeling dat het absoluut mijn streven is om in (begin) april open te kunnen, sluit ik nu eerst even weer af. Ik doe mijn best maar ben hiervoor wel afhankelijk van andere instanties. Zodra ik meer weet, meld ik mij weer hoor.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69