Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Kloaverstee Middelstum, Pieter Kl(o)aver

Het ei is gelegd, de naam bedacht. In januari 2022 werd in Middelstum op de hoek Heerestraat / Schoolstraat Kloaverstee geboren. Met dank aan Klazien Werkman die dit de meest geschikte naam vond voor het eetcafé van Pieter Klaver. Pieter zelf ook, al was het lastig kiezen uit meer dan 100 originele en grappige reacties. Een veelbelovend begin.

Pieter ken ik overigens al heel lang. Ooit heb ik nog eens samen met hem in het eerste elftal van de VV Middelstum gespeeld maar dat is inmiddels al weer 25 jaar geleden. Bij Vast Banket in Middelstum werden we collega’s. En daar sprak hij, vlak voordat hij zelf afzwaaide, de legendarische woorden: ‘Doe most ook veur diezulf beginn’n jong, met dien schrieferij.’ Aldus geschiedde!

Na de nodige horecaervaring opgedaan te hebben in Termunten, verrast en vergast (= trakteert) hij nu Middelstum op Eetcafé Kloaverstee. Dat bekt heerlijk en laat het water al in de mond lopen. Helemaal prima natuurlijk wanneer je weet wat er op het menu staat. De menukaart is nog volop in ontwikkeling maar spareribs, schnitzels, satés, varkenssteaks en misschien ook nog wel lekkere burgers zijn serieuze opties. Wie weet hoe zich deze kaart de komende maanden verder uit gaat breiden. Dat komen we vanaf (medio) maart vanzelf te weten. Want dan gaat de Kloaverstee vijf dagen per week open!

Op naar vele nieuwe avonturen en verhalen op deze adverteerderpagina. Want en passant mag ik ook nog vermelden dat Klaver met Kloaverstee hoofdadverteerder van de website is geworden waarvoor hartelijk dank. Wat tevens inhoudt dat ik de Kloaverstee-Facebookpagina regelmatig van allerlei nieuwtjes mag voorzien. Kunt u niet wachten om eens een blik in het voormalige Delle- en Brouwers-pand te werpen? Nog even wachten dan, binnenkort is het zover. Wordt ongetwijfeld vervolgd…..

Contactgegevens: reserveren@eetcafekloaverstee.nl / telefoonnummer: 0595 857 359. Check ook gerust eens www.eetcafekloaverstee.nl of volg Pieter op Facebook: www.facebook.com/eetcafekloaverstee/

Een update

Breaking

Openingsweekend

Babbelen met Inge

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69