Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Verkleedkeet Bedum, Petra Leegte

Ik was blij verrast toen ik voor de vakantie gebeld werd door Chris Slager van Chris Slager Makelaardij Bedum. Hij was, samen met zijn partner Ellen, aan het brainstormen geslagen over het cadeau wat ze hun medewerkster Petra Leegte aan konden bieden. En kwamen vervolgens op het lumineuze idee om haar een Bert Koster waardecheque te geven. Daar werd ik dan weer blij van.

Want Petra is namelijk onlangs aan de Noordwolderweg in Bedum begonnen met haar Verkleedkeet. Voorlopig is ze eerst alleen nog op zaterdag en op afspraak geopend waardoor ze de verhuur van allerlei bijzondere en feestelijke verkleedspullen prima kan combineren met haar huidige baan als binnendienstmedewerkster bij dit gerenommeerd makelaarskantoor in Bedum.

Door even een kijkje te nemen op de makelaarswebsite kan ik haar hier nu prima introduceren. Zodoende weet ik dat ze inmiddels al weer 25 jaar in Bedum woont samen met haar partner Kor en de tweeling Luca en Raoul. Daar lees ik ook dat ze opgegroeid is in Kloosterburen en dan valt natuurlijk het kwartje. Daar gaat ze op haar eigen fraaie website verder op in. ‘Geboren en getogen in het carnavalsdorp Kronkeldörp krijg je van jongs af aan wat mee van verkleden en kleding maken. Ik houd toevallig zelf ook wel van een (verkleed)feestje en daarvoor maak ik vaak mijn eigen kleding en / of accessoires.’

Het verhaal werd nog mooier toen de kleding van de bekende Leo’s Pretshop, uit Onderdendam inderdaad, te koop kwam. Ze kon de spullen overnemen en vult dit aan met haar eigen creaties. Verkleedkeet was geboren. En het waarom geeft ze zelf zo mooi aan: ‘Ik hoop dat ik met de Verkleedkeet heel veel mensen aan leuke feestjes en fijne herinneringen kan helpen.’ En gezien de mooie foto’s op haar website en Facebookpagina gaat dat zeker lukken!

‘Op zoek naar een mooi pak voor een feest? Of iets in een bepaald thema? No worries! Bij ons kom je vast en zeker iets leuks tegen. Neus digitaal door onze collecties (onder andere Oranje Holland – Flower Power – Middeleeuwen – Vetiaans Carnaval – Cowboys en Indianen) of neem contact op als je iets zoekt dat er niet tussen staat. We hebben namelijk nog veel meer dus niet alles staat online. In het echt rondneuzen? Dat is natuurlijk nog veel leuker dan op foto’s klikken. Wees daarom welkom in onze winkel in Bedum waar je allerlei moois kunt komen bekijken en passen……’

Binnenkort in een uitgebreid interview met Petra volgt nog veel meer feestnieuws! Verkleden? Verkleedkeet Bedum van Petra Leegte inderdaad! En om je feest nog feestelijker te maken kun je bij haar mooie ballonnenzuilen en slingers bestellen. Op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur geopend en natuurlijk altijd op afspraak. Contactgegevens: petra@verkleedkeet.nl of 06-28456888.

Alvast in de feeststemming komen? Check dan de zeer fraaie foto’s, inclusief prominente Beemers, op www.verkleedkeet.nl!

Petra’s Verkleedkeet is ook te volgen via Facebook (Facebook Verkleedkeet) en Instagram (Instagram Verkleedkeet).

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69