Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

AT-Schoonmaakproducten Bierum en Ilse-Designs.nl

Vorig jaar had ik Ron Mulder op bezoek. Hij was reeds een Facebookconnectie en aan zijn profiel zag ik al dat hij een bijzonder bezige bij is. Mede-eigenaar van IndMar en AT-Schoonmaakproducten in Bierum, vergunninghouder en chauffeur bij Nationaal Bus Museum Hoogezand en organiserend bestuurslid bij de Commerciële Club Ventus. Tijdens het gesprek kwamen ook politieke ambities, een bijzonder campingavontuur in de Belgische Ardennen en zijn ‘bemoeienis’ met het Winkelhuis Spijk ter tafel. Dat het ingepland uurtje voorbij vloog laat zich raden….

De interesse in het adverteren op de website mondde in eerste instantie uit in deelname aan de Club van 50 voor AT-Schoonmaakproducten Bierum. Een echt familiebedrijf waar Ron zijn partner Ans-Trea, u weet nu waar AT in AT-Schoonmaakproducten voor staat, de eindscepter zwaait. Ron houdt zich bezig met de acquisitie, dochter Ilse met de grafische ondersteuning en zoon Rick ten slotte springt bij in de verkoop en transport. Vier verschillende gezinsleden en bedrijfsonderdelen ineen dus die elkaar ook nog eens weten te versterken!

Dit alles leidt tot een assortiment op schoonmaakmiddelengebied om u tegen te zeggen. Want wat is er wel niet via AT-Schoonmaakproducten te verkrijgen? Desinfectiemiddelen, handcleaner, ontvetters, olieabsorptie, (industrie)papier, toiletrollen, afvalzakken, hand-foams, enz. enz.. Van eenvoudige, alledaagse schoonmaakmiddelen tot industriële schoonmaakmiddelen om sterk vervuilde materialen mee te reinigen. Maar denk ook aan borstels, bezems en glazenwassermaterialen.

Dit alles maakt AT-Schoonmaakproducten tot een echte specialist met een breed pakket voor de professionele schoonmaak! Inclusief vele merken met goede producten onder één dak, onder eigen label op de markt gebracht. Allemaal van uitstekende kwaliteit en afgestemd op de doelgroep. Denk hierbij aan HACCP gecertificeerde producten voor de horeca. Inclusief een mooie prijs-kwaliteitverhouding vanuit een professionele dienstverlening met een snelle service. Mooie onderscheidende eigenschappen dus waarbij persoonlijk contact hoog in het vaandel staat.

Nieuwsgierig geworden? AT-Schoonmaakmiddelen Bierum is te bereiken via het telefoonnummer 0596-851473. Mailen kan natuurlijk ook: verkoop@at-schoonmaakproducten.nl. Check voor het uitgebreide assortiment gerust www.at-schoonmaakproducten.nl.  Ze zijn ook op Facebook te volgen: www.facebook.com/atschoonmaakproducten/  

En inmiddels heeft dochter Ilse haar passie ook gevonden. Ze kan zich nu helemaal uitleven in haar onderneming Ilse-Designs.nl. Als grafisch vormgever helpt ze u met haar creatieve grafische ontwerpen en illustraties graag verder. En onlangs publiceerde ze de eerste collectie voor haar kledingmerk genaamd ‘B.illy’. ‘Ik heb geprobeerd het merk trouw te houden aan mij, de stijl van alle kleding bij elkaar te laten passen, maar toch iets te creeëren waar iedereen zichzelf in kan zien. Het merk is voor zowel mannen als vrouwen en kan op elke leeftijd worden gedragen.’ Ze is, net zoals haar vader, bestuurslid en ondernemer binnen Nije Riep

Op haar website, die nog volop in ontwikkeling is, kunt u haar creativiteit in het onderdeel portfolio al heel goed zien.

Meer weten over Ilse en haar creaties? Neem gerust een kijkje op www.ilsedesignsnl.wordpress.com/. En volg haar op Instagram: @ilse.designs en @b.illy_shop

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69