Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Forum Advocaten Groningen, Niek Heidanus

Eind vorig jaar mocht ik bij Niek Heidanus op zijn kantoor aan de Hereweg in Groningen langskomen om prachtige en bijzondere advocatuurverhalen op te tekenen tijdens een uitgebreide interviewsessie. Ooit had hij een wedstrijd van Middelstum 4 gefloten en ik zag hem regelmatig in de media langskomen. Inmiddels geeft hij sinds begin 2020 leiding aan Forum Advocaten & Rechtsanwalt. Je kunt dus dankzij zijn kantoor zelfs ondersteund worden in  het buitenland wanneer je bij onze Oosterburen aangeklaagd wordt.

Niek reageerde direct spontaan met een volmondig ja op de vraag of hij het leuk zou vinden toe te treden tot de Club van 50 van mijn website. Waarna een vurig pleidooi volgde die ik niet kon weigeren om de twee powervrouwen die op zijn kantoor werken aan een interview te onderwerpen. En dus mag ik binnenkort weer naar het mooie Groningen afreizen. Ooit moedigde de vader van een goede kameraad hem aan om advocaat te worden: ‘Volgens hem kon ik goed lullen en dat wist ik te combineren met een bepaald gevoel van solidariteit en rechtvaardigheid’.

Heidanus neemt inmiddels bijna dertig jaar aan advocatuurervaring met zich mee en heeft enige gerenommeerde rechtszaken weten te winnen. Toen het vorige kantoor waar hij werkte vijf jaar geleden stopte met het verlenen van gefinancierde hulp, waarbij de overheid verdachten zonder financiële middelen met een advocaat bijstaat, begon het denkproces om een eigen kantoor te starten. Destijds was hij al met twee maten voor zichzelf begonnen en inmiddels kan Forum Advocaten & Rechtsanwalt over zeven advocaten beschikken en op korte termijn komen hier nog twee bij.

En dat maakt dit kantoor heel breed en allround natuurlijk. Hun rechtsgebieden zijn: Ondernemingsrecht, Contracten & Geschillen, Arbeids- en Onderwijsrecht, Vastgoed en Huurrecht, Personen en Familierecht en Straf- & Medisch Tuchtrecht. ‘Wij zijn een team van zeer deskundige en ervaren advocaten. We hebben onze krachten gebundeld om elkaar vanuit verschillende rechtsgebieden perfect aan te vullen. Wat ons verbindt is de passie voor ons vak en de gedrevenheid waarmee we jou als cliënt bijstaan!’

Wanneer de nood het hoogst is, is Forum Advocaten altijd nabij dus! Neem gerust contact met ze op middels secretariaat@forumlaw.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 050-3052077. Voor meer informatie, check ook www.forumlaw.nl

Tot slot van dit pleidooi nog even de linkjes naar het interview met Niek Heidanus Babbelen met Niek Heidanus en Danielle en Silvia: Babbelen met Danielle en Silvia.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69