Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Huizenschoonmaak.nl Bedum, Michael Oudman

We beginnen dit verhaal met een sterk ‘ondernemerstriootje’. Want Jeroen Vast van Vast Installatietechniek Bedum wilde zijn bank graag laten reinigen. Facebook en een wederzijdse connectie bracht hem in contact met Michael Oudman die onlangs met zijn Huizenschoonmaak.nl is begonnen. Zelf had ik toevallig net het interview met Jeroen gepost op LinkedIn en daar vloeiden veel reacties én offerteaanvragen uit voort. Jeroen tipte Michael over deze optie en dat bracht mij onlangs naar het mooie Meerkoet in Bedum waar Michael twee jaar geleden met zijn gezin neergestreken is.

Toen ik langskwam was hij net bezig met het reinigen van zijn eigen tapijt en constateerde tevreden dat een nieuwe investering zijn werk goed had gedaan. In zijn jonge jaren deed Michael al de nodige ervaring in de schoonmaakbranche op. Een uitstapje naar de fitnessbranche sterkte hem in zijn levensmotto dat hij een doener is die graag de mouwen opstroopt. Een uitstekende drive natuurlijk om van je eigen onderneming een succes te maken. Daarbij was hij in zijn laatste jaren in de fitnessbranche projectmanager op facilitair gebied waardoor de liefde voor het schoonmaakvak weer opborrelde.

Sinds 1 januari 2021 staat Michael met zijn Huizenschoonmaak.nl ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Een mooie website is er ook al. Op www.huizenschoonmaak.nl maken we kennis met Michael zijn BEST-principe: Betrouwbaar, Energiek, Sociaal en Toegankelijk. Kernwaarden waar hij voor de volle 100% voor gaat en waar zijn passie voor het schoonmaakvak vanaf spat.

Wat voor diensten hij u aan kan bieden? Denk bijvoorbeeld aan het meubels, tapijt en vloerkleed reinigen. Het schoonmaken van uw werkplek is door het vele thuiswerken vast geen overbodige luxe. Ook het dieptereinigen van uw sanitair, het schoonmaken van uw auto aan de binnen- en buitenkant en een opleveringsschoonmaak van bijvoorbeeld uw woning of kantoor behoren tot de mogelijkheden. Eigenlijk kunt u, kort samengevat, met alles wat maar met schoonmaken te maken heeft bij hem terecht.

Babbelen met Michael

De website biedt een uitgebreid dienstenpakket inclusief mooie voor- en na-voorbeeldschoonmaakfoto’s én een prijsindicatie. Michael komt voor de reiniging bij u thuis en maakt gebruik van de meest innovatieve materialen waardoor ergonomisch verantwoord gewerkt kan worden. Daardoor kan hij u kwaliteit en klanttevredenheid garanderen!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan eens contact met hem op via 06-25441902 of info@huizenschoonmaak.nl. Huizenschoonmaak.nl is ook te volgen via Facebook (Facebook Huizenschoonmaak.nl) en Instagram (Instagram Huizenschoonmaak.nl).

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69