Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Landbouwmechanisatie- en constructiebedrijf Ten Berge Huizinge

De website is een nieuw ondernemersechtpaar dat verschillende takken van ondernemertopsport bedrijft, rijker. En de familieverbanden gaan nog veel verder. De spil in dit alles is Ageeth Helmantel, bekend van Zus Enzo Giclées in Westeremden. Michel van Baren is haar man en Arnold Helmantel haar broer. En met Michel en Arnold, beiden afkomstig uit Westeremden, hebben we de nieuwe eigenaars te pakken van Landbouwmechanisatie- en constructiebedrijf Ten Berge Huizinge. Waarbij Michel al eens centraal gestaan heeft in de vermaarde vluggertjesrubriek.

En het verhaal wordt nog mooier. Want sinds 1920 is de firma Ten Berge reeds een betrouwbare partner op het gebied van landbouwmechanisatie en constructiewerken. Wat automatisch inhoudt dat ze dit jaar een eeuw bestaan! Langs deze digitale weg nog van harte gefeliciteerd met deze prachtige mijlpaal! In die honderd jaar werd het mechanisatieproces op de voet gevolgd, zowel op veeteelt- als op akkerbouwgebied. Waardoor op accurate wijze ingesprongen kon worden op nieuwe ontwikkelingen als melkmachines, mestafvoer, tractoren, maaiers, schudders, harken, ploegen, kopeggen, persen, maaidorsers, aggregaat, schurenbouw, staalconstructies enz., enz..

En in deze honderd jaar hebben ze zich sterk doorontwikkeld in de volgende diensten. Allereerst is de firma een begrip geworden in Noord-Nederland op het gebied van landbouwmechanisatie. Vanuit hun vestiging in Huizinge bedienen zij de agrarische sector met de verkoop en onderhoud van landbouwmachines en tractoren. En dan heb je natuurlijk de constructiewerken. Vanaf de eerste schets tot aan de oplevering, zij nemen u het werk uit handen. Ook voor herbouw of inpandige constructies draait de firma Ten Berge hun hand niet om. En ook het oude vakwerk wordt niet vergeten want in Huizinge hebben ze nog een smederij inclusief vakmensen voor goed laswerk.

Tot slot staan in de werkplaats ervaren monteurs voor u klaar als het gaat om reparatie of onderhoud aan uw landbouwmachines. Ondanks dat Ten Berge Deutz-Fahr dealer is, kan elk merk en type landbouwmachine en werktuig door hen gerepareerd worden. Niet alleen in hun werkplaats maar ook bij u op het bedrijf of wanneer u onderweg bent. Naast een betrouwbaar adres ook nog eens een ongekend serviceniveau dus.

En dan hebben we het nog niet eens over hun winkel gehad van waaruit gazonmaaiers, kettingzagen, bladblazers enz. verkocht worden en accumachines voor in de tuin van het merk Makita. Een mooie afsluiting van een grote opsomming over dit jubilerend bedrijf.

Babbelen met Michel en Arnold

Wilt u meer weten over de diensten en de portfolio van de Firma Ten Berge, inclusief heel veel foto’s neem dan gerust even een kijkje op hun fraaie website: www.firmatenberge.nl. Ze zijn ook via Facebook te volgen: https://www.facebook.com/Firma-ten-Berge-1715169482094140/.

Contactgegevens: info@firmatenberge.nl of 0595-551510; Michel van Baren: 06-30735237.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69