Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Vast Installatietechniek Bedum

Gelukkig kan ik als ondernemer nog verrast worden, dat voorkomt dat je in een sleur terecht komt. Zelfs op het adverteerdergebied. Vroeger moest ik qua acquisitie overal zelf achteraan kachelen. Ik startte met de Club van 50 zelfs een crowdfundactie voor particulieren en weidde daar een uitgebreid epistel aan, inclusief bankrekeningnummer. Dat verhaal stamt al weer van dik zes jaar geleden. Maar laat dat nu een startend ondernemer gestimuleerd hebben om ‘zo maar’ €50,- op mijn rekening te storten. Gelukkig stond er een mailadres bij….

‘Mijn partner zei al, dat doe je toch niet op die manier? Maar nu heb je in elk geval weer iets om over te schrijven! Daarbij hebben mijn vader en zus al eens centraal gestaan in de vluggertjesrubriek’. Mooie woorden inderdaad en dit alles maakt dat ik nog nooit een nieuwe adverteerder op zo’n originele manier heb mogen introduceren!

Jeroen Vast van Vast Installatietechniek Bedum is dus wel van de originele ideeën. Hij liet die van de Club van 50 varen en gaat direct voor een interview en Facebookdelingen. Binnenkort komen we dus alles over zijn drijfveren te weten. Bijvoorbeeld dat hij over de stap tot zelfstandig ondernemer wel even na heeft moeten denken. Na enig wikken en wegen was hij begin september 2019 om. Vast Installatietechniek aan de Oude Dijk was geboren…

En dat na eerst dik twintig jaar ervaring op gedaan te hebben bij verschillende werkgevers waaronder de Energiewacht. Maar inmiddels is hij al weer dik een half jaar actief bezig met zijn eigen onderneming. ‘De installateur voor al uw installaties’, zo staat op zijn website te lezen. Waarbij Jeroen installateur en loodgieter in één is.

‘Als het gaat om het aanleggen van uw centrale verwarming, het verbouwen van de badkamer en het installeren van duurzame oplossingen, kunt u prima bij ons terecht. Ook het vervangen van dakbedekking en dakgoten kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Voor een optimaal binnenklimaat installeren wij bovendien diverse airco- en ventilatiesystemen. Installatie, renovatie, reparatie of onderhoud: zowel bedrijven als particulieren kunnen op alle vlakken van installatietechniek bij ons terecht. Met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbare installaties en een mooi eindresultaat tot gevolg!’

Babbelen met Jeroen

Nieuwsgierig geworden? Contactgevens: 06-23911533 of info@vastinstallatietechniek.nl

Check voor zijn uitgebreide dienstenpakken ook gerust www.vastinstallatietechniek.nl

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69