Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Installatiebedrijf Lanting Uithuizermeeden

Ik had Willem Jan Lanting van Installatiebedrijf Lanting Uithuizermeeden al langer op de korrel. Zeker na het pensionadointerview met zijn schoonvader, Klaas Bisschop. Maar het viel nog niet mee om een afspraak met Willem Jan te maken, ondanks dat de belangstelling voor het adverteren er was. Want de Meister installateurs hebben het hartstikke druk. Zo moest ik op een vrijdagmiddag naar Uithuizen voor het acquisitiegesprek waar ze met een grote en tijdrovende klus bezig zijn.

Maar het is geen wonder dat ze het zo druk hebben. Want het dienstenpakket is enorm. Op de website kun je lezen dat Installatiebedrijf Lanting in te huren is voor: CV-installaties, zonnepanelen en collectoren, elektra, gas en water, dakwerkzaamheden, waterbehandeling, riolering, pelletkachels, koeltechniek, keukens en sanitair, hang- en sluitwerk, verbouw- en onderhoudswerkzaamheden, diamantboringen en beveiliging & netwerk. De keuze is reuze inderdaad, ga er maar aanstaan!

Gelukkig hoeft Willem Jan alles niet alleen te doen. Inmiddels heeft hij drie man personeel in vaste dienst en is hij zelf ook vaak onderweg. Daarbij neemt Lanting ruim een kwart eeuw installatie ervaring met zich mee. De fijne kneepjes van het vak leerde hij bij Ekema Scholtens en in 2008 was de tijd rijp om op eigen benen te staan.

Waarom zou je moeten kiezen voor Lanting Uithuizermeeden? Dat legt Willem Jan haarfijn uit op zijn website:

‘Installatiebedrijf Lanting is een vakbekwame onderneming met een goede naam en faam, gevestigd in Uithuizermeeden in de gemeente Het Hogeland. Wij garanderen een deskundige uitvoering van technische werkzaamheden, tegen een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Als u op zoek bent naar een vertrouwd en deskundig adres, dan willen wij u graag uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking.’

‘Installatiebedrijf Lanting bestaat inmiddels twaalf jaar. We zijn gevestigd in Uithuizermeeden maar werken in de gehele provincie Groningen. Alle werkzaamheden worden door ons in eigen beheer uitgevoerd, eventueel aangevuld door bewezen en beproefde onderaannemers. U behoudt ons als centraal aanspreekpunt.’

Babbelen met Willem Jan

Nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact met Willem Jan op:

Tel: 0595-434223 / Mob: 06-27526433 / E-mail: info@installatiebedrijflanting.nl.

Check ook gerust eens zijn website, inclusief mooie praktijkfoto’s: www.installatiebedrijflanting.nl

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69