Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Zalm Interieurontwerp Groningen

De familie Van Zalm uit Huizinge ken ik wel. Jeroen van het voetballen, zijn partner Julia heeft mijn moeder nog enige jaren verzorgd in het Hippolytushoes terwijl hun jongste telg wel met mijn jongste bonusdochter omging. Met vader en moeder had ik laatst in Brouwers nog een hele discussie over de plaatsen Groot en Klein Wetsinge. En dan is daar nog Miranda. Die heb ik bij mijn weten nog nooit in levende lijve gezien maar via Facebook en LinkedIn kwam ik er wel achter dat ze twee jaar geleden voor zichzelf begonnen is met Zalm Interieurontwerp vanuit haar woonplaats Bedum. Een hele mooie stap natuurlijk! En daarbij verhuist ze per 1 maart ook nog eens naar Groningen.

Miranda neemt inmiddels ruim twintig jaar ervaring mee binnen de interieurbranche zo valt op haar mooie website te lezen. Miranda is afgestudeerd in de studierichting architectonische vormgeving / interieurarchitectuur aan de kunstacademie in Kampen, later gefuseerd tot ArtEZ Hogeschool voor de kunsten.  In die omgeving deed ze ook haar eerste werkervaring op.

Maar het gemis van het Hogeland deed zich steeds meer gelden met een onherroepelijke verhuizing tot gevolg. In onze mooie provincie heeft ze vervolgens winkelinterieurs, horecagelegenheden, kantoorpanden en ziekenhuizen van een fraaiere vormgeving voorzien. Zo heeft ze voor Vesta Woonforum aan de hand van persoonlijk gemaakte interieurvoorstellen vele klanten aan een goed en passend interieur geholpen. Momenteel is Miranda druk bezig met een aantal interieurontwerpen van enkele dorpshuizen in de nabije omgeving.

Zowel de ondernemer als de particulier kan prima bij Miranda terecht. Want het raakvlak tussen wonen en werken is de laatste jaren groter dan ooit. Hierdoor hechten we steeds meer waarde aan een goede werksfeer en zeker één waarin we ons thuis voelen. Ergonomie, akoestiek, licht, kleur en geur zijn daarin belangrijk voor het welbevinden en functioneren van de medewerkers. Daar kan zij u prima in adviseren.

Naast de zakelijke markt is Miranda ook in te schakelen door particulieren. Want iedereen wil toch een thuis creëren dat past als een tweede huid, een huis waarin alles soepel verloopt. Dit kan nieuwbouw zijn of een verbouwtraject. Maar ze kan ook prima ingezet worden bij een mogelijke restyling van een bestaande woning waardoor mogelijke verhuisplannen naar de achtergrond verschoven kunnen worden. Mocht u uw huis toch willen verkopen, dan kan Miranda er voor zorgen dat uw woning aantrekkelijker oogt voor een mogelijke koper.

Miranda van Zalm is als geregistreerd interieurarchitect aangesloten bij Bureau Architectenregister, zie link architectenregister: https://www.architectenregister.nl/vind-een-architect/

Het mooie van haar website is dat je door haar portfolio en werkwijze mooi kunt volgen wat ze zoal gedaan heeft en op welke manier ze te werk gaat. Nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact op met Zalm Interieurontwerp!

Contactgegevens: Telefoon: 06-10427720. Mailen kan ook, info@zalminterieurontwerp.nl.

Miranda is ook te volgen via Facebook (Facebook Zalm Interieurontwerp), LinkedIn (Miranda van Zalm) en Instagram (Instagram Zalm Interieurontwerp). En surf ook gerust eens naar www.zalminterieurontwerp.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69