Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Medema Administratie & Advies Bedum

Van sommige Facebookinboxjes word je heel blij. Zo kreeg ik onlangs een berichtje van Greetje Medema van Medema Administratie & advies Bedum waarin ze aangaf mij al lang te volgen. En enige adverteerders en geïnterviewden opsomde die zij ook heel goede kent. Een klein wereldje, zo blijkt maar weer. Zelf had ik haar ook al een tijdje op mijn lijst met potentiële adverteerders staan. Tot een contact- of kennismakingsmoment had dit echter nog nooit geleid. Hier komt gelukkig binnenkort verandering in want Greetje is kersvers adverteerder geworden op deze website.

Haar website biedt een mooi overzicht van de mogelijk te leveren diensten. Ze kan zowel door de particulier als door ondernemers worden ingeschakeld. Voor particulieren kan zij de administratie, aangifte inkomsten-, erf-, of schenkbelasting verzorgen of de aanvraag, wijziging en administratie van allerlei toeslagen en de PGB. Ook voor de administratie en advies omtrent overlijdenszaken en executeurswerkzaamheden kun je prima bij haar terecht. Ook zaakwaarneming en budgettering worden genoemd en hypotheek- en verzekeringsadvies. Voor ondernemers kan zij de administratie en aangifte BTW verzorgen. Startende ondernemers helpt ze graag om de administratie op te zetten en bij het opstellen van jaarrekeningen.

Na 33 jaar bij de ABN Amro gewerkt te hebben, vond ze in 2011 de tijd rijp om voor haar zelf te beginnen. De laatste jaren heeft ze zich steeds vaker toegelegd op werkzaamheden die ze echt leuk vindt: het begeleiden van oudere mensen op financieel gebied. Vaak leidt dit tot een blijvende vertrouwensband en handelt ze ook de financiële zaken omtrent overlijden en executeurwerkzaamheden af.

‘Bij mij staat het sociale aspect voorop, ik ben een sociaal cijfermens. Ik ken al mijn klanten persoonlijk en probeer mij in te leven in hun situatie. Ik streef dan ook altijd naar een langdurig samenwerkingsverband! Daarbij verkoop ik geen financiële producten en ontvang ook geen provisies. Dat is uw garantie voor mijn onafhankelijkheid. Ik werk met vaste prijsafspraken, hierdoor weet u waar u aan toe bent. Zoekt u een betrouwbare adviseur, neem dan gerust contact met mij op. Ik zet graag mijn kennis en ervaring voor u in!’

Babbelen met Greetje

Wilt u meer informatie, bel of mail dan gerust met haar: 06-22809819 of info@medemaadministratie.nl.

Check gerust eens haar overzichtelijke website: www.medemaadministratie.nl

Greetje is ook via Facebook te volgen (Facebook Medema Administratie & Advies).

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69