Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Petra Hoorn van Mooi-inzicht Interieuradvies Winsum

Regelmatig zie ik van Petra Hoorn fraaie foto’s langskomen via haar Facebookpagina Mooi-inzicht. De ene keer van prachtig nieuwe meubelen, de volgende keer van een fraai (her)ingerichte winkel of woning. In een eerder stadium had ik haar al een keer benaderd voor het adverteren, destijds was de tijd er nog niet rijp voor. Toen ik onlangs een keer weer op haar website keek, zag ik tal van bekende namen langskomen vanuit de regio waarmee ze zaken doet.

‘Daar moeten we meer mee doen’, bedacht ik mij, en ik stuurde haar nogmaals een mail. Vervolgens waren we er snel uit met als gevolg dat ik vol trots Interieuradviesbureau Mooi-inzicht aan u mag presenteren. Binnenkort maakt u middels een uitgebreid interview nader kennis met Petra.

Mooi-inzicht is er zowel voor de particulier als de ondernemer. Daardoor kun je zowel wonen als werken in een omgeving die het beste bij je past. Zowel op klassiek, landelijk of modern gebied. Van enkel kleuradvies tot complete (her)inrichting. De keuze is reuze inderdaad. Waarbij er van te voren een duidelijke afbakening vastgesteld wordt van de te maken kosten. En waarbij een kennismakingsgesprek geheel vrijblijvend is. Een persoonlijk advies komt tot stand door alle interieurwensen op professionele wijze in kaart te brengen. Waardoor de klant zich in het uiteindelijke resultaat volledig zal herkennen en thuis voelen.

Waar u zoal aan kunt denken qua werkzaamheden van Petra?

Het stylen van winkels ter bevordering van de verkoop;

Het optimaal presenteren van de woning (ter bevordering van de verkoop);

Het creëren van een totaal interieur, waarbij alle elementen in de styling worden meegenomen;

Het restylen van een bestaand interieur;

Het kiezen van de juiste kleuren, rekening houdend met de ruimte, het licht en persoonlijke voorkeuren.

Werp gerust een blik op haar uitgebreide portfolio om meer te weten te komen. Met Petra’s advies en nieuwe ideeën/trends kan er samen gewerkt worden aan een smaakvol en samenhangend geheel!

Babbelen met Petra

Nader kennis maken met Petra? Bel (06-24235717) of mail info@mooi-inzicht.nl.

Check ook eens haar mooie website: www.mooi-inzicht.nl

Petra is ook te volgen via Facebook (Facebook Mooi-inzicht), LinkedIn (Petra Hoorn) en Instagram (Instagram Mooi-inzicht).

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69