Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

De 25 vluggertjes van Carina Stoppels-Jansen

Naam: Carina Stoppels-Jansen 

Adres, Woonplaats: Uithuizen 

Leeftijd: Net 37 geworden. 

Burgerlijke staat: Getrouwd en moeder van een dochter.

Beroep: Freelance secretaresse (www.spotsecretariaat.nl). Sinds kort ben ik ook gecertificeerd virtueel assistent (VA). Als VA ondersteun ik ambitieuze zelfstandig ondernemers bij hun operationele bedrijfsvoering. Ik neem taken uit handen, waardoor de ondernemer zich kan focussen op zijn kernactiviteiten en op het realiseren van bedrijfsgroei.   

Hobby’s: Buitenleven, schaatsen, bootcamp, yoga, uit eten met familie en vrienden en schrijven. 

Lievelingsgerecht: Lasagne en Mexicaans eten zoals wraps en nacho’s. 

Mooiste film ooit gezien: Ben niet zo’n filmliefhebber, maar als een film een goede verhaallijn heeft, dan wil ik er wel voor gaan zitten. 

Mooiste sportmoment ooit: Het Olympisch Goud van Mark Tuitert op het koningsnummer (1500 meter schaatsen) tijdens de Olympische Spelen in Vancouver in 2010. 

Mooiste boek ooit gelezen: Haar naam was Sarah vond ik een bijzonder en ontroerend boek. 

Kijkt het liefst naar: Kijk weinig t.v., soms een serie of een reisprogramma. Het nieuws haal ik van internet en ik lees de krant. Of ik kijk video’s op YouTube. Als startende virtueel assistent valt er veel te leren over online ondernemen en online marketing. Het internet biedt zoveel mogelijkheden en kansen; ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en me ergens in te verdiepen.   

Beste popsong aller tijden: Mijn muzieksmaak is breed; vind bijna alles wel leuk, behalve rap. Op dit moment luister ik naar Shallow van Lady Gaga en Bradly Cooper, ook mooi. 

Mooiste/succesvolste versiertruc: Haha, geen idee, oogcontact denk ik. 

Mooiste plekjes van het Hogeland: Ik vind de regio in zijn algemeenheid erg mooi; hou van de weidsheid, de rust en de ruimte. Als ik dan toch een paar plekjes moet noemen, dan zijn dat: a) de  Waddenkust (daar is het elk jaargetijde goed vertoeven, vooral bij zonsondergang is het er prachtig); b) Menkemaborg; en c) onze tuin met veranda. 

Favoriet vakantieland: Heb ik niet. Er valt nog zoveel moois te ontdekken. Wil graag een keer met mijn vader naar familie in Canada. Nieuw Zeeland lijkt me ook een prachtig land. De vorige eigenaren van ons huis zijn daar naartoe verhuisd en sturen met Kerst altijd foto’s van de omgeving daar. Of IJsland met zijn geisers, dat lijkt me ook fantastisch om eens te zien. Ben in 2000 in Roemenië geweest en dat heeft indruk op me gemaakt; vooral de tegenstelling tussen het platteland en de stad. 

Mooiste stad: Tot nu toe Parijs. 

Favoriete auto: Zolang mijn Opel me zonder pech en lawaai van A naar B brengt, vind ik het prima. 

Waar heb je spijt van: Spijt probeer ik niet te hebben; ik zie ze meer als leermomenten en probeer zoveel mogelijk vooruit te kijken. Je kunt het verleden toch niet meer veranderen. 

Wat zou je ooit nog willen doen: Heb nog van alles op m’n bucketlist staan, maar de Noorderrondrit schaatsen en een rondreis door Canada staan hoog op die lijst. Of ze uit te voeren zijn is nog even afwachten…… 

Droomvrouw/man: Is al binnen. 

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Als er iets ernstigs aan de hand is met één van mijn dierbaren. Maar ik slaap sowieso al heel licht, dus ben snel wakker te krijgen. Gisternacht werd ik wakker gemaakt door mijn dochter, omdat haar knuffel zijn jas uit had en het koud had…… 

Hoogtepunt uit het leven: De geboorte van mijn dochter. 

Dieptepunt uit het leven: Ben een gezegend mens, kan zo geen dieptepunt bedenken. 

Volgende vluggertjesgast en waarom: Ik vind het wel leuk om het stokje door te geven aan een andere vrouwelijke onderneemster: Marlies Entius. Ze maakt heerlijke geitenkaas onder de naam Edama Kaas. 

Wat wil je verder nog kwijt: Het leven zit vol kleine geluksmomenten, mits je er oog voor hebt!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69