Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Schildersbedrijf Jansen Bedum

Wanneer ik ’s avonds of in het weekend via Langs de Lijn naar het voetbalveld in Bedum ga dan zie ik regelmatig een schildersbusje staan. Nieuwsgierig geworden zag ik dat die van Facebookvriend Daniël Jansen is. Na nog een blik op zijn zakelijk Facebookaccount te hebben geworpen, noteerde ik zijn naam op het lijstje met potentiële adverteerders. Begin juni ontstond er een (schilders)gaatje in het middensegment van de website en na een mailtje en belletje waren we er heel snel uit: Schildersbedrijf Jansen treedt toe als subhoofdadverteerder waarvoor hartelijk dank!

Binnenkort volgt een uitgebreid Babbelen met Bert interview maar hier alvast even een korte voorstelronde. Daniël is 44 jaar en geboren in Groningen. Maar hij woont met zijn oorspronkelijk ook uit Groningen afkomstige vrouw Pia al weer 26 jaar in Bedum waarvan vijf jaar in Langs de Lijn. Naast vader van twee kinderen, brengt hij ook nog eens een dikke 25 jaar schilderservaring met zich mee. Toen hij nog voor een baas werkte, reageerden vrienden regelmatig enthousiast tijdens het klussen en gaven hem als tip mee om voor zichzelf te gaan beginnen….

Die tip liet hem niet meer los en dik vier jaar geleden was het zover: Schildersbedrijf Jansen Bedum werd geboren. Daniël gaat alle dagen vol schilderspassie en met veel plezier aan het werk en neemt niet eerder afscheid van een klant voordat die 100% tevreden is. En dat tegen een scherpe prijs. Zowel voor particulieren, instellingen en bedrijven. Dat betaalt zich terug want zijn klantenkring neemt gestaag toe en de eerste offertes voor volgend jaar zijn al weer binnen.

Vorig jaar mocht hij het klantenbestand van de vertrokken schilder Alex Zwerver overnemen. Inmiddels heeft hij ook een schilder in dienst die dik twintig jaar ervaring meeneemt. Met Pia in een ondersteunende administratieve rol groeit Schildersbedrijf Jansen gestaag. Begin dit jaar werd bijvoorbeeld een nieuwe steiger en aanhangwagen aangeschaft.

Schildersbedrijf Jansen Bedum heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een allround schildersbedrijf dat benaderd kan worden voor binnen- en buitenschilderwerk, sauswerk, houtrot en periodieke controles. Daarbij kan hij ook als winterschilder worden ingezet.

Op zoek naar een scherpe offertje? Daniel is telefonisch te bereiken via het nummer: 06-41549890. Mailen kan ook: info@schildersbedrijfjansenbedum.nl.

Babbelen met Daniel

En neem ook gerust even een kijkje op de website www.schildersbedrijfjansenbedum.nl.

Tot slot kan de onderneming ook via Facebook gevolgd worden: Facebook Schildersbedrijf Jansen Bedum

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69