Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Petra Abbring, Mode & Meer Bedum

De vluggertjesrubriek bracht mij twee jaar geleden in contact met de zeer ondernemende Petra Abbring uit Bedum. Onvoorziene omstandigheden voorkwamen dat ze toen al begon met adverteren. Gelukkig heeft ze de laatste jaren niet stilgezeten, integendeel zelfs. Want in 2017 opende ze in de Plantsoenstraat een nieuwe zaak: Mode & Meer! De kledingzaak waar ze nog steeds haar modepassie kwijt kan.

Haar zeer toepasselijke lijfspreuk luidt niet voor niets: ‘Trek iets positiefs aan, dat past altijd!’ Ooit begon Petra aan het Boterdiep met de verkoop van tweedehands kleding. Dat is inmiddels veranderd richting de verkoop van betaalbare trendy kleding. En die kledingkeuze is heel breed. Jong en oud kan bij Mode & Meer terecht en van maatje XS tot maat XXL. Met als kernwoorden toegankelijk, sfeervol, gezellig (de koffie staat altijd klaar!) en, niet onbelangrijk, betaalbaar!

Mode & Meer voorziet duidelijk in een behoefte want Petra zag in de afgelopen maanden verschillende nieuwe gezichten aan de Plantsoenstraat nummer 2 in Bedum. ‘Het is een gewaagde maar absoluut ook goede stap geweest. Alle vrouwen vanaf dertig jaar tot en met 90+ kunnen prima bij Mode & Meer terecht. Je vindt hier voor elke gelegenheid een passend outfit. Het is een modezaak voor iedereen!’

Het is niet alleen kleding wat de klok slaat, vandaar de term & Meer natuurlijk. Want ook sieraden, sjaals, tassen en schoenen worden verkocht. Naast een hoekje met kleding ‘voor een maatje meer’. Kortom, Petra heeft met deze combinatie absoluut goud in handen in Bedum. Kom gerust eens langs in haar winkel.

Openingstijden Mode & Meer: Dinsdag t/m vrijdag van 10.00-17.00 uur (tussen 12.00 en 13.00 uur gesloten) en zaterdag van 10.00-16.00 uur.

Meer weten over Petra, klik dan even op deze link Babbelen met Petra.

Petra is te bereiken via 06-13565277 of phabbring@ziggo.nl.

Check ook eens de Facebookpagina van Mode & Meer: Facebook Mode & Meer

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69